Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
Odobreno 9,1 milijuna €

Osiguran novac za rekonstrukciju SB-a Kalos

Projekt je usmjeren na povećanje kvalitete postojeće usluge koju pruža Kalos
1/3
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Za rekonstrukciju, prenamjenu i uređenje kompleksa Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Kalos u funkciji lječilišnog i wellness turizma Vlada RH odobrila je 9,1 milijuna eura.

Projekt je usmjeren na povećanje kvalitete postojeće usluge koju pruža Kalos. Rekonstrukcijom postojećeg krila objekta podignut će se kvaliteta smještajnih kapaciteta te će korisnicima biti na raspolaganju lječilišni hotel kategorizacije 4 zvjezdice s 48 novih smještajnih jedinica. Podići će se standard smještaja i usluga. Unaprijedit će se stupanj digitalizacije hotela te će se postići viši stupanj energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

ZAHVALJUJUĆI projektu "Stambeni krediti u funkciji poticanja gospodarstva", jedinstvenom demografskom projektu Osječko-baranjske županije, do sada su kupljena 252 stana i 281 kuća Stambeni krediti u funkciji poticanja gospodarstva Uz potporu Županije do povoljnijih stambenih kredita U SKLOPU ZGRADE u kojoj će biti učenički dom bit će i radionice za praktičnu nastavu što će u konačnici znatno unaprijediti kompetencije učenika, istaknula je ravnateljica srednje škole Vrijednost projekta iznosi nešto više od 70.000 eura Potpisan ugovor za izradu projektne dokumentacije učeničkog doma U PRVIM mjesecima 2025. objekt bi se trebao početi koristiti Rekonstrukcija Društvenog doma u Jablanovcu u kojem će biti i vrtić za dvije skupine Armirano-betonski radovi gotovi, čeka se čelična krovna konstrukcija