Izbornik
Naslovnica Županije Međimurska
TVRTKA QUADRO ŠIRI SE I U VRIJEME PANDEMIJE, PLANIRA UDVOSTRUČITI KAPACITETE

Otvaranje novih radnih mjesta, više izvoza...

Foto: Quadro d.o.o./Facebook
Privatni vanjski prostori u doba izolacije i nemogućnosti putovanja postali su iznimno dragocjeni

Tvrtka Quadro iz Križovca na području grada Murskog Središća ima drugu tradiciju u proizvodnji betonske galanterije, a ova godina posebna je po nekoliko obljetnica – navršava se 55 godina od početka proizvodnje betonskih blokova, 35 godina od osnutka Zanatske radnje za izradu betonskih blokova Frančić Damir, te 25 godina od preoblikovanja u društvo s ograničenom odgovornošću.

Nakon provedenog javnog poziva potpisani ugovori s dvadesetak obitelji Grad mladim obiteljima osigurao novčane poticaje za kupnju ili gradnju prve nekretnine

Svako razdoblje u razvoju poduzeća nosilo je, kažu vlasnici, nove izazove, no usprkos svemu opstali su i jačali svoju poziciju među vodećim proizvođačima betonske galanterije u Hrvatskoj i regiji. Stalno uvode nove tehnologije i kontrolu kvalitete, ulažu u opremu i zaposlenike.

– Nakon izazovnog početka godine i pandemije COVID-19, krenuli smo u investiciju proširenja svojih proizvodnih kapaciteta. U fazi smo gradnje nove proizvodne hale, čijim završetkom planiramo udvostručiti kapacitete proizvodnje, otvoriti nova radna mjesta i fokusirati se na izvoz naših proizvoda, čija je kvaliteta već sada prepoznata na velikom tržištu Europske unije – napominju vlasnici poduzeća Kristina i Damir Frančić. Kupcima, kažu, nude različita rješenja i ideje za uređenje okućnica, od opločnika, betonskih ploča, rubnjaka, antika zidova i ograda do dekorativnih obloga, palisada, stepenica, kanalica...

ULAGANJE U KOMUNALNU INFRASTRUKTURU Za uređenje Ulice Slatine tri milijuna kuna

– Kako su privatni vanjski prostori u doba izolacije i nemogućnosti putovanja postali iznimno dragocjeni, vlasnici dvorišta i vrtova postali su sretnici koji u svom vanjskom uređenom prostoru mogu uživati u čitanju ili druženju s obitelji – napominju.