Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Kod osnovne škole

Otvoreno novouređeno igralište u Biogradu na Moru

Novouređeno sportsko igralište namijenjeno je učenicima, a bit će pogodno i za druge sadržaje
1/4
Foto: Zadarska županija
Vrijednost radova na uređenju igrališta, koji su počeli krajem prošle godine, iznosila je oko 1,3 milijuna kuna, a zajednički su ga financirali Zadarska županija i Grad Biograd

Prigodnom svečanošću uz nastup Biogradskih mažoretkinja u Biogradu na Moru svečano je otvoreno novouređeno igralište osnovne škole. Vrijednost radova na uređenju igrališta, koji su počeli krajem prošle godine, iznosila je oko 1,3 milijuna kuna, a zajednički su ga financirali Zadarska županija i Grad Biograd.

Dan vatrogastva Zadarski vatrogasci spremni su za sve situacije

– Rezultat je pred nama i još jednom smo se osvjedočili da je suradnja temeljni pojam za svaku aktivnost kojom se unapređuje kvaliteta života neke zajednice – kazao je zamjenik župana Zadarske županije Šime Mršić koji je službeno otvorio igralište pucajući šesterac gradonačelniku Biograda Ivanu Knezu.

Novouređeno sportsko igralište biogradske osnovne škole prije svega je namijenjeno učenicima, ali svakako će biti i mjesto koje će moći koristiti i rekreativci, a bit će pogodno i za druge sadržaje.

Svečano potpisan ugovor za izgradnju Centra za gospodarenje otpadom Centar u Biljanima Donjim trebao bi biti gotov 2022.