Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Školski sport

Počela 21. Odbojkaška liga županijskih srednjih škola

Odbojkaška liga županijskih srednjih škola
Foto: Večernji list
Najbolji muški i ženski sastav predstavljat će Sisačko-moslavačku županiju na državnom natjecanju

Sportska dvorana novoizgrađene Osnovne škole “Zorka Sever” u Popovači bila je domaćin prvog kola 21. Odbojkaške lige srednjih škola Sisačko-moslavačke županije. Natjecanje organizira Školski sportski savez Sisačko-moslavačke županije, a čast da otvori prvo ovogodišnje natjecanje pripala je zamjeniku sisačko-moslavačkog župana Romanu Rosavcu.

Suvremena oprema vrijedna je 50.000 kuna Za bolji rad Donacija HGSS-u, DVD-u Lipovljani i Ronilačkom klubu Sisak

– Imamo vrlo dobre i kvalitetne odnose sa Školskim sportskim savezom županije što je i u skladu s temeljnim načelima koje Županija i župan Ivo Žinić zastupaju, a to su mladi kao budućnost ovog kraja, ove županije i Republike Hrvatske – rekao je dožupan Rosavec izrazivši uvjerenje kako će nova sportska dvorana u Popovači, koja je ujedno i školska, biti domaćin mnogih sličnih natjecanja u budućnosti.

Ulaganja u zdravstvo Budžet upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i branitelje Za zdravstvo u 2019. predviđeno 582,1 milijun kuna iz proračuna

– Imamo šest muških i šest ženskih ekipa na ovom natjecanju koje će kroz šest kola iznjedriti one najbolje koji će Sisačko-moslavačku županiju predstavljati na državnom natjecanju. Prema konceptu natjecanja u Popovači su odigrana dva kola, a zatim će se 3. i 4. kolo igrati u Petrinji te 5. i 6. u Glini – rekao je predsjednik Školskog sportskog saveza SMŽ-a prof. Josip Šimunović. 

Obljetnica zločina u Joševici Žinić: Stradali su samo zato što su bili Hrvati i ostali su u svome domu