Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Bizovačke toplice

Počela sezona kupanja i na najvećem bazenu s valovima u Hrvatskoj

1/12
Foto: Bizovačke toplice
Na 9000 m2 posjetitelje očekuje 11 bazena -  rekreacijski, dječji, neplivački, poluolimpijski, tri masažna, dva termalna, vanjski obiteljski i bazen s valovima,  sauna, pet ugostiteljskih objekata i polivalentno igralište

Bizovačke toplice od 1. se srpnja, šestu godinu zaredom, pretvaraju u „slavonsku rivijeru“ – nakon otvorenja dijela bazena u lipnju, kreće sezona kupanja na najvećem bazenu s valovima u Hrvatskoj.

VAŽNA OBLJETNICA Obilježeno 100 godina hrvatske Baranje - bisera županije

Prošlogodišnja investicija u bizovačku plažu, kad je sunčalište prošireno za 800 m2, ove se sezone pokazala iznimno važnom - naime, zbog prostranosti, posjetitelji se mogu opušteno i sigurno zabavljati i uživati na najvećem kupališnom kompleksu u istočnoj Slavoniji.

Na 9000 m2 očekuje ih 11 bazena -  rekreacijski, dječji, neplivački, poluolimpijski, tri masažna, dva termalna, vanjski obiteljski i bazen s valovima,  sauna, pet ugostiteljskih objekata i polivalentno igralište. Već prvog vikenda u srpnju počinje i sezona noćnog kupanja, svake subote od 20h do 24h.

- Ova je sezona izuzetno specifična i primarno nam je da se naši posjetitelji osjećaju sigurno. Epidemiološke mjere koje provodimo izuzetno su stroge i u skladu s propisima i preporukama nastavnog zavoda za javno zdravstvo. Svakako nas veseli povjerenje koje su nam posjetitelji ukazali i njihov izuzetan interes. U proteklih šest godina, promišljenim investicijama i rebrandingom, pozicionirali smo se čvrsto na tržištu toplica i kontinentalnih kupališta te su Bizovačke toplice danas okosnica kupališnog turizma Slavonije i Baranje – kaže Marcel Medak, direktor društva Sunčane toplice.

Počela sezona u bizovačkom Aquapolisu Računaju na goste iz Slavonije, a otvaranjem granica i na povratak posjetitelja iz BiH

Naime, prošla godina im je bila rekordna i po prihodima i po posjećenosti - kolovoz 2019. donio je 50.000 prodanih ulaznica, a to je ujedno bio i najbolji rezultat otkad su one obnovljene.