Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Varaždin

Početak radova na igralištu u Gojancu

Dimenzije igrališta biti će 42 puta 30 metara
1/2
Foto: Grad Varaždin
Odlučili smo da se ovdje napravi asfaltirano kombinirano igralište koje obuhvaća terene za mali nogomet, košarku i rukomet, ali i da se proširi i dječje igralište, rekao je varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok

Na sportskom igralištu u Gojancu počeli su radovi na uređenju multifunkcionalnog sportskog igrališta  kako bi se sportašima rekreativcima omogućilo bavljenje nogometom, rukometom i košarkom.

Dimenzije igrališta bit će 42 puta 30 metara, a izvođač radova je tvrtka Colas Hrvatska d.d.. Gradonačelnik Ivan Čehok je naglasio kako se u ove dvije godine po mjesnim odborima uredilo puno sportskih i dječjih igrališta te kako će napokon i Gojanec, zadnji mjesni odbor koji nema takvo igralište, dobiti sportski park za sve mještane.

edukacija, energetika i ekologija Otvorena sunačana elektrana na dječjem vrtiću Varaždin

- Odlučili smo u suradnji s MO Gojanec i Gradskim vijećem da se ovdje napravi asfaltirano kombinirano igralište koje obuhvaća terene za mali nogomet, košarku i rukomet, ali i da se proširi i dječje igralište. Svaki dio našeg grada i svaki mjesni odbor zaslužuje da ima ovakvo igralište koje može poslužiti za rekreativne svrhe, za djecu i rekreativce, za starije ljude, za mame i bake s djecom – rekao je gradonačelnik.

Roberto Krajcer, pročelnik nadležnog upravnog odjela istaknuo je kako je predviđena cijena radova 450.000 kuna, a završetak radova očekuje se kroz mjesec dana. Denis Mladenović, stručni suradnik Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina istaknuo je kako je ovo tek jedan u nizu projekata budući da se s radovima u Gradu i u ovoj godini nastavlja po planu te sada slijedi uređenje skate parka i dodatnih sadržaja u Hrašćici.

Bučino ulje 'crno zlato' Varaždin u svibnju domaćin izložbama bučinog ulja