Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
čazma natura

Podijelili fotografije i pokazali svu ljepotu svoga kraja

Foto: Grad Čazma
Projektom Čazma Natura promijenit će se izgled gotovo cijelog središta jednog od najstarijih gradova u Hrvatskoj

U povodu nedavno obilježenog Dana planeta Zemlje, Grad Čazma odlučio je podijeliti fotografije prirode koje prikazuju svu ljepotu i bioraznolikost toga područja.

čazma natura Sagrađena adrenalinska staza i nova autobusna stanica

– Projekt Čazma Natura, najveći projekt koji provodi Grad Čazma, upravo je osmišljen kako bi se ta prirodna ljepota naglasila, očuvala, kako bi se o njoj i njezinoj važnosti educirali mladi naraštaji, ali i kako bismo, kroz poticanje zelenog, odnosno ekoturizma, spojili gospodarstvo i prirodne ljepote. Tako ćemo očuvati prirodu, ali i omogućiti zapošljavanje i rad te ostanak u Čazmi mnogim našim stanovnicima – poručio je čazmanski gradonačelnik Dinko Pirak.

Ovim potezom, kao i mnogim drugima već dugi niz godina, Grad Čazma sve se više okreće turizmu koji svojim sadržajem i prirodnim ljepotama zaslužuje.

uskoro Rebalans proračuna u čazmi Ne šalju opomene i ovrhe, zasad bez uplata za udruge

Podsjetimo, projektom Čazma Natura promijenit će se izgled gotovo cijelog centra ovog jednog od najstarijih gradova u Hrvatskoj, u centar su uveli i informativne turističke ploče te se u budućnosti nadaju sve većem broju posjetitelja.