Izbornik
Naslovnica Županije Krapinsko-zagorska
u Pregradi

Poduzeća iz Huma na Sutli donirala opremu Zavodu za hitnu medicinu KZŽ

Zavod za hitnu medicinu
Foto: Krapinsko-zagorska županija
Zamjenica župana Jasna Petek zahvalila je tvrtkama donatorima te istaknula kako zaista pokazuju društvenu odgovornost

U prostorijama Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije u Pregradi u ponedjeljak je održana primopredaja medicinske opreme vrijedne 70.000 kuna, koju je Zavodu za hitnu medicinu doniralo pet tvrtki s područja Općine Hum na Sutli.

Zamjenica župana Jasna Petek zahvalila je tvrtkama donatorima te istaknula kako zaista pokazuju društvenu odgovornost.

Župan Željko Kolar potpisani ugovori Obrtničkoj i Županijskoj komori pola milijuna kuna

"Ova će donacija prije svega biti na korist ljudima koji žive u našoj županiji te vam još jednom zahvaljujem na svemu što činite, s jedne strane za svoje djelatnike, ali isto tako za kraj u kojem živite", naglasila je zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek.

Opremu su donirale Tvrtke Vetropack Straža d.d., OMCO CROATIA d.o.o., Stražaplastika  d.d., BDF Servis d.o.o. te GP Špiljak d.o.o.. U ime svih njihovih predstavnika koji su sudjelovali na primopredaji, obratio se predsjednik Uprave OMCO grupe Darko Ranogajec.

"Svjesni činjenice da je područje Huma na Sutli najjače industrijsko središte u županiji, s najvećom koncentracijom radnika pa samim time i brojnim izvorima opasnosti, odlučili smo da ćemo ove godine naša sredstva za donacije usmjeriti ispostavi Zavoda za hitnu medicinu u Pregradi", rekao direktor Ranogajec.

Ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije Krešimir Božić zahvalio je predstavnicima tvrtki Vetropack Straža d.d., OMCO CROATIA d.o.o., Stražaplastika  d.d., BDF Servis d.o.o. te GP Špiljak d.o.o.. na donaciji.

"Drago nam je da su ove tvrtke prepoznale naš rad i da vode brigu, ne samo o svojim zaposlenicima, već i o široj društvenoj zajednici te da profit koriste i na poboljšanje kvalitete primarne zdravstvene zaštitie", naglasio je ravnatelj Božić.

Na primopredaju su, uz navedene. sudjelovali predstavnik Vetropack straže Robert Vražić, direktor BDF Servisa Sašo Prevolšek, direktor GP Špiljak Gordan Špiljak i direktor Stražaplastike Josip Grilec, kao i zamjenica gradonačelnika Pregrade Gordana Križanec Ružić te djelatnici ispostave Zavoda za hitnu medicinu KZŽ u Pregradi.

Tuheljske toplice U planu više smještaja i novi sadržaji Krapinsko-zagorska županija među liderima u kontinentalnom turizmu