Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
subvencija za marketing, stručno osposobljavanje, dugotrajnu imovinu

Poduzetnici dobili 218.000 kn, poziv još otvoren

Foto: Šibensko-kninska županija
Na raspolaganju je još ostalo 211.930 kuna, a prijaviti se može do iskorištenja sredstava ili najkasnije do 1. prosinca 2020.

– Na temelju Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava gospodarskim subjektima u 2020. godini, za 37 gospodarskih subjekata odobren je iznos od 218.070 kuna. Poticajna sredstva dodijeljena su za sufinanciranje marketinških aktivnosti, stručnog osposobljavanja i kupnju dugotrajne imovine. Popis gospodarskih subjekata kojima je dodijeljena subvencija objavljen je na službenoj internetskoj stranici Šibensko-kninske županije – izvijestili su nas iz Županije i dodali da je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava gospodarskim subjektima u 2020. godini i dalje otvoren.

Za preuređenje bivše vojarne iz EU stiglo 26 milijuna kuna U uvali Minerska bit će Posjetiteljski centar za prezentaciju kulturne baštine

Korisnici programa mogu, kako se navodi, biti mikro, mala i srednja poduzeća sukladno Zakonu o poticanju malog gospodarstva, isključivo obrti, društva s ograničenom odgovornošću, jednostavna društva s ograničenom odgovornošću i proizvodno-uslužne zadruge (osim zadruga koje pretežito obavljaju ili većina zadrugara pretežito obavlja primarnu poljoprivrednu proizvodnju i ribarstvo), a koja su registrirana i djeluju na području Šibensko-kninske županije te imaju najmanje jednog zaposlenog. 

Ministar Pavić na tvrđavi Barone potpisao 17 ugovora vrijednih 100 milijuna kuna Domovi za stare i nemoćne u Šibeniku i Kninu dobili novac za obnovu

– Poduzetnicima još stoji na raspolaganju iznos od 211.930 kuna. Sufinancirati se može do 80% prihvatljivih ostvarenih troškova, a najviše do 10.000 kuna. Obrasci zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava u 2020. mogu se preuzeti u Upravnom odjelu za gospodarstvo Šibensko-kninske županije ili sa službene internetske stranice Županije. Javni poziv otvoren je do iskorištenja osiguranih sredstava, a najkasnije do 1. prosinca 2020.  Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 022/460-708 ili 022/460-737 – istakli su iz Šibensko-kninske županije.