Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Kapitalne pomoći za poduzetnike

Pola milijuna kuna za investicije i obrtna sredstva

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Potpora može iznositi do 100% prihvatljivih troškova, a najviše do 30.000 kuna. Poziv je otvoren do 19. lipnja

Sisačko-moslavačka županija raspisala je javni poziv za projekt „Kapitalne pomoći za nove investicije u proizvodnji i potpore za obrtna sredstva“ za 2020. godinu. Pravo podnošenja prijave na ovaj javni poziv imaju obrti i mikro trgovačka društva (d.o.o. i j.d.o.o.) koji imaju sjedište i obavljaju djelatnost na području Sisačko-moslavačke županije, a bave se proizvodnom djelatnošću te zapošljavaju od jednog do devet zaposlenih.

radovi "teški" 11,3 milijuna kuna Sigurniji promet obnovljenim Galdovačkim mostom

Ukupni fond sredstava za dodjelu kapitalnih pomoći po ovom projektu iznosi ukupno 500.000 kuna. Potpora može iznositi do 100 posto prihvatljivih troškova, a najviše do 30.000 kuna. Javni poziv je otvoren do 19. lipnja.

Javni poziv je raspisan u skladu s Operativnim planom poticanja malog gospodarstva i turizma u Sisačko-moslavačkoj županiji tijekom ove godine. Cilj ovog projekta je dodjela kapitalnih pomoći i obrtnih sredstava u svrhu osnivanja novih tvrtki te opstojnosti i razvoja postojećih obrta i mikro trgovačkih društava.

19. sjednica Županijske skupštine održana elektronički Manji rashodi za 17 milijuna kuna, a dodatnih 1,5 milijuna gospodarstvu i turizmu

Projekt i upute za prijavitelje dostupni su na web-stranici Sisačko-moslavačke županije (smz.hr). Odluka o raspodjeli sredstava također će biti objavljena na web-stranici Županije, a zahtjev i pripadajuća dokumentacija predaju se osobno u pisarnici Sisačko-moslavačke županije ili se šalje poštom u zatvorenoj omotnici.