Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
GODIŠNJA PROSLAVA

Polaznicima škole nogometa NK Garić podijeljene nove klupske trenirke

Foto: Grad Garešnica
Prvi nam je cilj maknuti djecu od televizije i kompjuterskih igrica te je okrenuti sportu, a potom i "proizvesti igrače" za popunjavanje prve ekipe Garića igračima iz našeg pogona - kaže Vladimir Vaclavek, voditelj škole nogometa

NK Garić iz Garešnice u subotu je za svoje polaznike škole nogometa pripremio godišnju proslavu na kojoj je osim zakuske za mlade nogometaše i njihove roditelje, organizirana i vožnja turističkim vlakićem za djecu. Svim polaznicima također su podijeljene i nove klupske trenirke.

Najveća investicija u Garešnici U Tehno parku Garešnica 18 poslovnih prostora

- Proslavu škole nogometa prvi puta smo organizirali prošle godine i cilj nam je da ona postane tradicija jer ta je škola od velike važnosti za naš klub. Naša seniorska ekipa u potpunosti se oslanja na igrače iz škole nogometa i bez nje mi ne bi ostvarili sve uspjehe koje smo postigli prošlih godina. Ove godine izdvojili smo novac za kupnju trenirki za sve polaznike. Zahvalio bih se roditeljima koji daju velik doprinos radu kluba – rekao je predsjednik NK Garić Miroslav Gerstner.

Voditelj škole nogometa je Vladimir Vaclavek, koji je ujedno trener seniorske ekipe, ali i najmlađeg uzrasta U-8. Kategoriju U-10 vodi Bojan Žalac, U-12 Dragan Vaclavek, a U-14 treniraju Božidar Vezmar i Tomislav Golubić. Trener juniora je Mario Milutin. Svi treneri škole nogometa dugogodišnji su igrači Garića.

Turnir za djecu 'Prvi koraci' Na dugopoljskom stadionu igrali mali nogometaši Hajduka, Dinama, Bayerna...

- U prošloj sezoni sve naše kategorije bile su drugoplasirane u svojim prvenstvima, no nismo opterećeni rezultatima. Prvi nam je cilj maknuti djecu od televizije i kompjuterskih igrica te je okrenuti sportu, a potom i "proizvesti igrače" za popunjavanje prve ekipe Garića igračima iz našeg pogona - kaže Vaclavek.