Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Turnir u Virovitici

Policajci zaigrali mali nogomet, u spomen na poginule kolege

1/6
Foto: Virovitičko-podravska županija
Vijenci su položeni u srijedu u ulici Kalvarija u Pakracu, u organizaciji PU virovitičko-podravske i Udruge Hvidra Virovitica

Ekipe iz čak 11 policijskih uprava zaigrale su u četvrtak mali nogomet u Virovitici, u spomen na svoje poginule kolege. Obilježili su tako, naime, 28. obljetnica pogibije virovitičkih policajaca, Damira Babuka, Slavka Jagarinca, Damira Salopeka i Darka Strugara, koji su poginuli u Pakracu u postavljenoj zasjedi od strane neprijateljske vojske, 11. prosinca 1991. godine, te Željka Pempera koji je u Pakracu poginuo 9. siječnja 1992. godine.

Velika foto galerija Pogledajte novi muzej u obnovljenom dvorcu Pejačević Virovitica

Vijenci su položeni u srijedu u ulici Kalvarija u Pakracu, u organizaciji PU virovitičko-podravske i Udruge Hvidra Virovitica. Uz njih, počast poginulim virovitičkim policajcima polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odali su članovi njihovih obitelji, pripadnici policijskih uprava Virovitičko-podravske na čelu s načelnikom Sinišom Kneževićem, Požeško-slavonske i Bjelovarsko-bilogorske županije, predstavnici policije Virovitice i Pakraca, Ministarstva branitelja RH, Ministarstva unutarnjih poslova RH, predstavnici gradova Virovitice i Pakraca te udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Obilježavanje komemoracije poginulim policajcima nastavljano je danas, polaganjem vijenaca kod spomen obilježja ispred PU virovitičko-podravske, a zatim je započeo malonogometni turnir u Virovitici, u hali Viroexpa, na kojem su sudjelovale ekipe iz Policijske akademije, PU Brodsko-posavska, PU Požeško-slavonska, PU Vukovarsko-srijemska, PU Bjelovarsko-bilogorska, PU Koprivničko-križevačka, PU Krapinsko-zagorska, PU Međimurska, PU Varaždinska, PU Karlovačka, PU Sisačko-moslavačka, PU Osječko-baranjska, Hvidra Vpž,Hvidra Virovitica, Udruga hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika i PU Virovitičko-podravska.

Gradilište u Virovitici Virovitica kao veliko gradilište Gradnja centra za mljekarstvo i TIC-a

Pobijedila je ekipa PU Varaždinska, drugo mjesto zauzela je PU Vukovarsko-srijemska, dok je treće mjesto pripalo PU Karlovačkoj.