Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Obilježen Dan policije u Garešnici

Pomažu kolege, a uskoro gotovo i spomen-obilježje

Foto: Grad Garešnica
Dan policije svečano je obilježen u Hrvatskom domu u Hercegovcu

Udruga hrvatskih veterana Domovinskog rata Policije Garešnica, koja okuplja policijske ratne veterane s područja Grada Garešnice i susjednih općina Velika Trnovitica, Hercegovac i Berek, ove godine Dan udruge i ujedno Dan policije obilježila je prigodnom svečanošću u Hrvatskom domu u Hercegovcu.

ZNAČAJAN PROJEKT Krenule katastarske izmjere, besplatno za sve građane

U radnom dijelu skupštine izvješće o radu udruge podnio je njezin predsjednik Edim Muratović. Naglašeno je da tijekom godine udruga obilježava sve važne obljetnice vezane uz Domovinski rat, na dostojan način obilježavaju se obljetnice stradanja kolega policajaca i pomaže se članovima njihovih obitelji, a posebna briga vodi se i o ostalim kolegama policajcima i pomaže im se kad god je to potrebno. Članovi udruge posebno su se angažirali lani u organizaciji Sportskih igara Zajednice udruga koje su održane u Garešnici te ove godine prilikom organizacije koncerta Marka Perkovića Thompsona u Garešnici u povodu Dana branitelja.

Garešnica Završen kružni tok - problemi riješeni, a promet sigurniji

Od aktivnosti koje su zacrtali u planu je dovršetak spomen-obilježja poginulim policajcima PP Garešnica u Domovinskom ratu, radovi na njegovu postavljanju ispred zgrade policije u Kolodvorskoj ulici su u tijeku, a na otvorenju, koje će se upriličiti do kraja ove godine, očekuju dolazak ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića i hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.