Izbornik
Naslovnica Županije Koprivničko-križevačka
Križevci

Ponovno pokrenuto Dobrovoljno vatrogasno društvo Većeslavec

Foto: Grad Križevci
U planu rada za ovu godinu postaviti je novu stolariju i kuhinju, kupiti svečana radna odjela, nabaviti opremu te napraviti sitne popravke na krovištu doma

Nakon nekoliko godina pauze s radom je ponovno krenulo Dobrovoljno vatrogasno društvo Većeslavec u Križevcima. Za predsjednika DVD-a izabran je Mišo Marčeta, a za njegovog zamjenika Tomislav Babić. Za zapovjednika izabran je Dražen Babić dok je njegovim zamjenikom imenovan Velimir Kovačević.

subvencije Grad Križevci subvencionira kamatu na kredite za nabavu repromaterijala za proljetnu i jesensku sjetvu

U planu rada za ovu godinu postaviti je novu stolariju i kuhinju, kupiti svečana radna odjela, nabaviti opremu te napraviti sitne popravke na krovištu doma.

Čestitke na ponovnom okupljanju uputili su predstavnici dobrovoljnih vatrogasnih društava, tajnik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Miroslav Petračija, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić i gradonačelnik Mario Rajn. Gradonačelnik je posebno naglasio kako imaju podršku Grada u svom radu.

- Mjesni odbor i vatrogasci trebaju surađivati i rezultati će se onda brzo vidjeti. Idemo ove godine riješiti stolariju, a druge godine ćemo onda nešto drugo - naglasio je Rajn.

Gradonačelnik potpisao sporazum vezan uz provođenje programa za starije osobe potpisan sporazum U Križevcima nastavljaju brigu o starijima