Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Prijem nakon državnog natjecanja

Povijesni uspjeh vatrogasaca

Foto: Kristijan Toplak
– Iznimna mi je čast što sam zapovjednica jedne vatrogasne zajednice koja je u svom povijesnom radu ostvarila ovako izniman rezultat – poručila je zapovjednica Vatrogasne zajednice VPŽ-a Mateja Fras Venus

Ukupno 120 vatrogasaca iz šest DVD-a s područja Virovitičko-podravske županije sudjelovalo je na državnom natjecanju odraslih vatrogasaca koncem rujna u Varaždinu, a izvrsne rezultate ostvarili su DVD Turnašica i DVD Virovitica.

Vatrogasna zajednica, u suradnji sa Županijom, organizirala je prijem natjecateljskih odjeljenja. DVD Turnašica u muškoj A kategoriji osvojio je treće mjesto, dok je DVD Virovitica u muškoj B kategoriji osvojio drugo mjesto, čime su osigurali sudjelovanje na međunarodnom natjecanju vatrogasaca u organizaciji CTIF-a u Sloveniji 2022., odnosno na Vatrogasnoj olimpijadi.

Veliko natjecanje vatrogasaca DVD iz Razljeva koji ima 100 stanovnika drugi put zaredom državni prvak

Na državnom natjecanju u Varaždinu Virovitičko-podravska županija ostvarila je najbolje rezultate do sada.

– Iznimna mi je čast što sam zapovjednica jedne vatrogasne zajednice koja je u svom povijesnom radu ostvarila ovako izniman rezultat – poručila je zapovjednica Vatrogasne zajednice VPŽ-a Mateja Fras Venus.

Čestitke vatrogascima uputio je i župan Igor Andrović, koji im je uručio i pehare za ostvarene rezultate.

– Vidi se da svi živite vatrogastvo u punini, a s obzirom na takav način života veliki rezultati vama su predodređeni. Virovitičko-podravska županija jedina je uz Zagrebačku županiju u Varaždinu ostvarila dva ili više uspjeha te možemo biti ponosni na vas, svi znaju za naše vatrogasce, a sada će se znati i još dalje – rekao je župan Igor Andrović.