Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Puljašić primio Jaroša i društvo

Požeški motoristi najbolji u Hrvatskoj

Foto: pozega.hr
Predstavnici motokluba Požega Promet zahvalili su gradonačelniku

Hrvatski motociklistički savez na kraju sezone organizirao je dodjelu priznanja najboljim pojedincima, mototimovima i motoklubovima za ostvarene rezultate u ukupnom plasmanu. Domaćini događaja bili su Hrvatski motociklistički savez i Moto klub Požega Promet, a svečanost je održana u restoranu Zlatni lug. Ukupno je dodijeljeno 60-ak raznih priznanja u tri osnovne kategorije te po starosnim uzrastima, kategorijama po kubikaži motora, najboljim mototimovima na utrkama i ukupno najboljim klubovima koji su imali najviše priznanja u svim kategorijama.

Veleučilište u Požegi Međunarodni tjedan učenja na požeškom Veleučilištu Požega postala 'svijet u malom' – gradonačelnik Puljašić primio profesore s četiriju kontinenata

Najveći uspjeh ostvario je Moto klub Požega Promet koji je proglašen najboljim klubom u godini na izmaku. Najboljim vozačem supercrossa proglašen je vozač Matej Jaroš, član kluba Požega Promet, dok su vozači seniori Moto Kluba Požega Promet proglašeni prvacima Hrvatske.

Na tom uspjehu čestitao im je i gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

– Ostvarili ste fantastičan rezultat u 2019. godini i čestitam vam na njemu. I dalje ćemo biti partneri i surađivati te dati podršku. Požega i Požeština ima tradiciju motoutrka koja se nije prekidala, a upravo ove godine pripremili smo se za jedan pravi iskorak gdje smo konačno dobili i moto stazu u vlasništvo. Tamo ćemo zajednički napraviti jedan veliki projekt, jer ta staza ima kapacitete da bude prepoznatljiva ne samo u Hrvatskoj, već i na europskoj razini. Kada pogledamo rezultate, jasno je vidljivo što znači kontinuitet vrsnog upravljanja. Posebno čestitam Mateju Jarošu koji je opet proglašen prvakom, jer to je jedan od najboljih načina na koji se promovira i naš grad i županija – rekao je gradonačelnik Puljašić.

Darko Puljašić Uspjeh u Nedelišću Puljašić primio mlade požeške gimnastičare

Na velikoj podršci koju im pruža Grad Požega gradonačelniku su u ime kluba zahvalili predsjednik Branko Šutalo, tajnik Zlatko Jaroš i posebno šampion Matej Jaroš.