Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Slavonska božićna bajka u Sportsko-rekreacijskom centru

Požežani i ove godine pozvani da otkližu u ljepšu novu godinu

Foto: Ivica Galović/ PIXSELL
Cijena ulaznice za klizanje iznosi 10 kuna za pola sata, a u cijenu su uključene i klizaljke

Grad Požega, TZ Grada Požege, JU Sportski objekti i café bar Sportivo pobrinuli su se da Požežani i njihovi gosti i ove godine mogu uživati u “Slavonskoj božićnoj bajci” u Sportsko-rekreacijskom centru, piše portal slavonski.hr.

Među prvih deset gradova u Hrvatskoj Požega za poduzetnike izdvaja 1,78% proračuna

Pravu bajkovitost daje klizalište, a zimsku zabavu svim uzrastima pružat će do 12. siječnja, svaki dan od 10 do 22 sata, uz brojne druge sadržaje u tom prostoru.

Doček Nove godine za djecu

Na radost brojnih Požežana, klizalište je postavljeno na košarkaškom igralištu, a prve korake na ledu, božićnu plesnu koreografiju, otplesale su Požeške mažoretkinje te članice i članovi Twirling kluba Požega i Plesnog studija Marine Mihelčić. Za pravi glazbeni ugođaj pobrinuo se DJ Pavka.

Uz kakao, čaj, miris cimeta i kuhanog vina uza “sklisku zabavu” pripremljeni su i drugi popratni sadržaji. Na Svetu Luciju organizirano je “puštanje želja u nebo” i paljenje lampiona, a dječji doček Nove godine očekuje mališane 31. prosinca od 16 do 18 sati uz dječji vatromet.

Veleučilište u Požegi Međunarodni tjedan učenja na požeškom Veleučilištu Požega postala 'svijet u malom' – gradonačelnik Puljašić primio profesore s četiriju kontinenata

Cijena ulaznice za klizanje iznosi 10 kuna za pola sata, a u cijenu su uključene i klizaljke. Radno vrijeme klizališta je svaki dan od 10 do 22 sata. Na Božić, 25. prosinca, te 1. i 6. siječnja klizalište će raditi od 16 do 22 sata, a 31. prosinca od 10 do 20 sati.

Iz Grada Požege i gradske Turističke zajednice pozvali su najmlađe sugrađane i njihove roditelje da i ove godine dođu na klizalište i zajedno uživaju u predivnoj zabavi.

Kočija Djeda Božićnjaka

– Draga djeco, dođite, zabavite se i uživajte. Ovo je prekrasan događaj i zahvaljujemo svima koji su se uključili. Pozivamo vas da zajedno otkližemo u jednu ljepšu, bolju novu godinu – poručili su iz Požege.

Vukovar - kolona sjećanja besplatan prijevoz Grad Požega organizira put u Vukovar - prijavite se!

Od ostalih sadržaja uz koje Požežani u prosincu mogu ugodno provoditi slobodno vrijeme izdvajamo sutrašnji dolazak kočije Djeda Božićnjaka te božićni domjenak za građane u šetališnoj zoni u organizaciji Obrtničke komore i Udruženja obrtnika.