Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova

Poziv na besplatne radionice „Kako do bespovratnih sredstava“

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija
Radionicom će se predstaviti aktualni EU, nacionalni i lokalni natječaji s detaljnijim informacijama o postupku prijave i kriterijima za odabir projekata

U sklopu projekta „Poboljšanje konkurentnosti MSP-ova“, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije organizira besplatne radionice „Kako do bespovratnih sredstava“ koje će se održati u tri grada. 

Muzej Korčule uskoro se vraća u svoj obnovljeni, suvremeno opremljeni prostor Rekonstrukcija palače Gabriellis otkrila oslike iz 17. st.

Prve su na rasporedu Ploče 17. lipnja u 10 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ploče (Crna rika 7A). Dan kasnije radionice će se održati u Metkoviću, također od 10 sati u prostorijama Učilišta Mijoč, na adresi Kralja Zvonimira 5 te u Dubrovniku 19. lipnja s početkom u 10 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik (Vukovarska 16).

Radionicom će se predstaviti aktualni EU, nacionalni i lokalni natječaji s detaljnijim informacijama o postupku prijave i kriterijima za odabir projekata. Također će se predstaviti najčešće greške u procesu prijave na natječaje i u samoj projektnoj dokumentaciji te u provedbi projekata.

Unatoč pandemiji koronavirusa, Županija i dalje skrbi i o ‘običnim’ pacijentima Županija Zavodu za hitnu medicinu osigurala 425.000 kn za novo vozilo

Broj polaznika je ograničen, pa se zainteresirani poduzetnici trebaju prijaviti na tel: 020/418-401 ili e-mail: dcp@dcp.hr.