Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
obitelj badovinac

Pozivaju se svi za pomoć obitelji koja je izgubila kuću u požaru

Ilustracija
Foto: Photo by Arny Mogensen on Unsplash
Požar je prouzročio iznimno veliku materijalnu štetu i ostavio obitelj bez krova nad glavom i osnovnih stvari za život dostojan čovjeka

Gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec je po žurnom postupku razmotrio donošenje Odluke o pomoći obitelji i pojedincima u smislu naknade štete nakon što je obitelji Badovinac prije nekoliko dana kuću zahvatio požar.

Požar je prouzročio iznimno veliku materijalnu štetu i ostavio obitelj bez krova nad glavom i osnovnih stvari za život dostojan čovjeka.

Sveta Nedelja Zimski cajti u Svetu Nedelju donijeli klizanje, dobru atmosferu i DJ-eve Valcer na ledu, dan s Djedicom i srdelice

Odlukom gradonačelnika obitelji će se pomoći novčanim iznosom za sanaciju kuće, kako u radovima tako i u nabavci materijala, a ista će se donijeti po završetku službenog očevida i procjene štete.

Gradonačelnik Dario Zurovec ovom prilikom također zahvaljuje Vatrogasnoj zajednici Grada Svete Nedelje na brzoj intervenciji i sprečavanju veće štete i širenja požara na okolne stambene objekte.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Gradsko društvo Crvenog križa Samobor, Sveta Nedelja i Stupnik već je krenulo s organizacijom pomoći obitelji Badovinac te su osnovni paketi pomoći za obitelj već u procesu dostave.

Također, pozivamo i sve sugrađane i ljude dobre volje da pripomognu obitelji Badovinac u ovim teškim trenucima u smislu pomoći u naravi koja će se sakupljati u Društvenom domu Mala Gorica od 18.12.2018. godine do petka 21.12.2018. godine, a od 17,00 do 19,00 sati. Zahvaljujemo Mjesnom odboru Mala Gorica-Srebrnjak na nesebičnoj pomoći u provođenju organizacije prikupljanja pomoći.

Aleja poduzetnika Sveta Nedelja Prvi grad koji je dobio "Aleju poduzetnika"

Pomoći u naravi prikuplja se za djecu:
•Muško, odjeća vel. 134, obuća vel.33
•Žensko, odjeća vel.152, obuća vel.36
•Žensko, odjeća za visinu 178cm, obuća vel. 39
•Muško, odjeća za visinu 198 cm, obuća vel. 44