Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Zimski cajti u Svetu Nedelju donijeli klizanje, dobru atmosferu i DJ-eve

Valcer na ledu, dan s Djedicom i srdelice

Sveta Nedelja
Foto: Grad Sveta Nedelja
U programu zimski cajti mogu uživati svi - djeca će saznati kako izgleda dan u laboratoriju djeda mraza, a oni nešto stariji moći će zaplesati valcer na ledu

Zimski su dani i ove godine donijeli Zimske cajte u Svetu Nedelju. Blagdanski je program u centru grada službeno započeo u subotu, 2. prosinca, otvorenjem klizališta i prigodnim paljenjem lampica. Klizalište je otvorio gradonačelnik Grada Svete Nedelje Dario Zurovec, a uz DJ-a i svetog Nikolu, najmlađi su uživali u programu članica plesnog kluba Balans u pratnji maskota.

Odvajanje papira Grad Sveta Nedelja odvaja najviše otpada u cijeloj Zagrebačkoj županiji 'Prikupili smo 730 tona papira i plastike'

U sklopu manifestacije Zimski cajti u Svetoj Nedelji, posjetitelji će do 13. siječnja moći uživati u nizu koncerata, a za atmosferu će biti zaslužni TS Milenij i bendovi Krivi smjer, Tricikl, Krik i Havana. Naći će ovdje nešto za sebe i ljubitelji rock i pop glazbe od 60-ih do danas, ali i oni koji vole disco glazbu 70-ih i 80-ih, za koju će biti zaslužni DJ Jurky i DJ Markez.

Za najmlađe isplaniran je niz sadržaja i kreativnih radionica, pa tako mogu klizati u sklopu “Vesele klizaonice”, ali i saznati kako izgleda dan u laboratoriju Djeda Mraza. Oni nešto stariji zaplesat će valcer na ledu, uz laganu glazbu i nastup DJ-a. Na Badnjak, 24. prosinca, gradonačelnik Zurovec uz pratnji zamjenika i suradnika građanima će čestitati nadolazeće blagdane uz prigodnu podjelu srdela.

Oni koji Novu godinu planiraju dočekati na otvorenom, u centru Svete Nedelje od 22 sata mogu računati na dobar provod uz Tamburaški sastav Gospodari tambura i veliki vatromet, a možda odu kući i s jednom od nagrada koje će se moći osvojiti na tomboli. 
Cijelo vrijeme trajanja manifestacije ulaz na klizalište je besplatan, a za one koji ne znaju klizati otvorena je i Škola klizanja by Športići.

Na sastanku je dogovoreno da će se ista karta moći koristiti za bus i za vlak Potpisan sporazum između grada Svete Nedelje i HŽPP-a Na korak smo do jeftinijeg prijevoza