Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Ostvaruju odlične rezultate

Prijam za uspješne atletičarke i atletičare AK Moslavina

Foto: Grad Kutina
Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić s najuspješnijim članovima Atletskog kluba Moslavina i trenerom Ivanom Desićem

Zapaženi uspjesi koje članovi Atletskog kluba Moslavina ostvaruju razlog su što su atletičare i njihova trenera Ivana Desića u kutinskoj Gradskoj vijećnici primili gradonačelnik Kutine Zlatko Babić i pročelnik za društvene djelatnosti Željko Tomičić.

Posljednji veliki uspjeh je Prvenstvo Balkana u Istanbulu na kojem je zlato u štafeti na 4x400m osvojila ženska i muška hrvatska reprezentacija.

Sportska dvorana Brezovica Najbolji sportaši Kutine Priznanja dodijeljena Eleni Pazman i Karlu Cibanu

U sastavu zlatne ženske reprezentacije bila je i članica AK Moslavine Elena Pazman, koja, kako je rekla, svoju budućnost planira u Sjedinjenim Američkim Državama, na koledžu u državi Ohio.

Elena je nedavno proglašena i najboljom sportašicom Grada Kutine u 2018., baš kao i njezin klupski kolega Karlo Ciban, dok je trener Ivan Desić proglašen najboljim trenerom Kutine u 2018. godini.

Uz njih, na primanju su bili i Florijan Rožić koji je nedavno srušio rekord Hrvatske, te Tena Desić - zapažena bacačica diska, među najboljima u Hrvatskoj u svojoj disciplini. Najmlađa među njima je bila Petra Mišljen koja je proglašena najperspektivnijom atletičarkom Kutine i prema riječima trenera Desića, ona je budućnost kutinske atletike.

Klub je uz pomoć Hrvatskog atletskog saveza, Grada Kutine i ostalih lani nabavio kombi vozilo, a iz Grada najavljuju unapređenje uvjeta u dvorani te rekonstrukciju atletske staze koja bi se zamijenila tartan-stazom.

Ulaganje u obrazovanje mladih Grad izdvojio 300.000 kuna za stipendije od 750 kuna koje prima 40 studenata