Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Najbolji sportaši Kutine

Priznanja dodijeljena Eleni Pazman i Karlu Cibanu

Sportska dvorana Brezovica
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Posebno priznanje za dugogodišnju sportsku aktivnost pripalo je Marijanu Cindriću, a priznanje za životno djelo Tomi Canjugi (KK Zanatlija)

Elena Pazman (AK Moslavina) i Karlo Ciban (AK Moslavina) proglašeni su najboljim sportašima Grada Kutine u 2018. godini. Ženski rukometni klub Moslavina 2004./05. godište proglašen je najboljom ženskom ekipom, a HNŠK Moslavina – seniori najboljom muškom ekipom u 2018. godini.

Karatašica Ana i atletičar Dino najbolji u županiji koja ima više od 25.000 registriranih sportaša Dodijeljena priznanja najboljim sportašima Zagrebačke županije u prošloj godini Karatašica Ana i atletičar Dino najbolji u županiji koja ima više od 25.000 registriranih sportaša

Najuspješniji trener je Ivan Desić (AK Moslavina), a dodijeljeno je i priznanje zaslužnom sportskom djelatniku Ivanu Petraviću (NK Šartovac). Priznanja su dodijeljena i mladim sportskim nadama: Aleksandar Čaprić i Matija Čiček (RK Moslavina), Noa Šlibar i Lana Butković (SK Magnum), Olga Pelin i Marko Pavičić (AK Moslavina), Mia Jozanović (ŽRK Moslavina), Fran Butković i Gabrijel Bodiš (NK Šartovac), Matko Prebeg i Anđelina Filipović (Kickboxing klub Kutina) te Roberto Badanjak i Patrik Prodanović (HNŠK Moslavina). Priznanja za perspektivne sportaše dobili su: Petra Mišljen – (AK Moslavina) i Šimun Filipović (Kick boxing klub Kutina).

Posebno priznanje za dugogodišnju sportsku aktivnost pripalo je Marijanu Cindriću, a priznanje za životno djelo Tomi Canjugi (KK Zanatlija). Ana Gradaček i Matija Sloup (AK Odisej) najuspješniji su sportaši s invalidnošću.

Ulaganje u obrazovanje mladih Grad izdvojio 300.000 kuna za stipendije od 750 kuna koje prima 40 studenata