Izbornik
Naslovnica Županije
Potpuna digitalizacija svih javnih poziva i natječaja koje Županija objavljuje

Prijave na natječaj računalom ili mobitelom od kuće

SMANJIT će se količina papirologije, a riješit će se i problem nepotpunih prijava na natječaje i javne pozive
Foto: Kristijan Toplak

Virovitičko-podravska županija i zagrebačka IT tvrtka Fortis Labor d.o.o. potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji koji uključuje potpunu digitalizaciju svih javnih poziva i natječaja koje Županija objavljuje. Ugovor su potpisali župan Igor Andrović i direktor Fortis Labora Lorenzo Gašparić.

– Digitalizacija je korak prema budućnosti, a naša suradnja važna je i za samu županiju i njezine žitelje. Proces prijave na razne natječaje i javne pozive bit će izuzetno olakšan, kao i sama obrada prijava – rekao je direktor Gašparić.

Web-aplikacija SOM Natječaj omogućit će Županiji da u svega nekoliko klikova kreira, objavi, provede proces prijave i ocijeni sve vrste javnih poziva i natječaja. Osim uštede vremena, time se znatno smanjuje količina papirologije, a rješava se i problem nepotpunih prijava na natječaje i javne pozive. Najveći benefit bit će za građane koji će se na natječaje moći prijaviti računalom ili mobitelom od kuće.

KAPITALNE INVESTICIJE u gradu Čakovcu okrenute su europskim sredstvima, što će se gradu višestruko vratiti, ističe gradonačelnica Ljerka Cividini, kojoj je vrijednu projektnu omotnicu uručio ministar Šime Erlić Četiri zone aktivnog življenja Podzemna garaža, uređenje trgova i centar kreativnosti PREVENTIVA je najbolji način suočavanja sa zdravstvenim problemima Prevencijom do zdravlja Pilot-projekt "Preventivni zdravstveni pregledi" počeo u Domu zdravlja Osječko-baranjske županije Prema akcijskom planu izgradit će se dva nova vrtića, temeljito obnoviti zgrada središnjeg Dječjeg vrtića Tratinčica, dogradit će se i opremiti tri zgrade osnovnih škola te će se obaviti energetska obnova jedne škole Dogradnja će biti najkompleksnija Za tri dječja vrtića i četiri škole čak 14,6 milijuna eura