Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Zagrebačka županija

Prilika za bespovratnih i do 500.000 kuna

Foto: Zagrebačka županija
Županija je osigurala 2,4 milijuna kuna, a sufinanciranje podrazumijeva programe i projekte izgradnje ili rekonstrukcije nerazvrstanih cesta te adaptaciju, sanaciju i opremanje društvenih domova i područnih škola. Poziv je otvoren do 27. svibnja

Zagrebačka županija je osigurala 2,4 milijuna kuna bespovratnih sredstava te uputila javni poziv, gradovima i općinama na svom području, za prijavu programa i projekata za sufinanciranje izgradnje i uređenja infrastrukture na ruralnim prostorima, priopćeno je u ponedjeljak iz Ureda župana Zagrebačke županije.

Obrtnički sajam Strukovne škole daju mladima “kruh u ruke”

Sufinanciranje podrazumijeva programe i projekte izgradnje ili rekonstrukcije nerazvrstanih cesta te adaptaciju, sanaciju i opremanje društvenih domova i područnih škola, a poziv je otvoren do 27. svibnja. Odabrani projekti za građenje, rekonstrukciju, adaptaciju, sanaciju ili opremanje infrastrukturnih objekata, sufinancirat će se s najviše 500.000 kuna, ističe se u priopćenju.

Folklor NEOBIČNA TITULA U tijeku su prijave na izbor najuzornije hrvatske seoske žene

Cilj programa je poticanje dugoročno održivog i teritorijalno uravnoteženog razvoja na području Zagrebačke županije, posebno u dijelu koji se odnosi na kvalitetu života na ruralnom području, dodaje se.

Prijave na natječaj vrše se elektronički, putem sustava ePrijave koji je dostupan na poveznici www.eprijave.hr.

Ispisani i potpisani prijavni obrazac potrebno je poslati u roku od sedam dana od dana ispunjavanja ePrijave, (bez već priložene propisane dokumentacije), preporučenom poštom na adresu Zagrebačke županije, Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo.

Prijavljeni program mora biti usklađen s Razvojnom strategijom Zagrebačke županije te razvojnim programima i planovima jedinica lokalne samouprave, a ciljevi njegove provedbe jasno definirani i mjerljivi. Može se podnijeti u jedinicama lokalne samouprave koje u razvojnim programima, planovima i proračunu imaju planirana sredstva za financiranje.

Tekst javnog poziva, upute za prijavitelje i prijavni obrazac nalaze se ovdje, a više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6009-466.

Obnova škole vrijedna je 9,099 milijuna kuna Prvi zahvat na zgradi u 40 godina, obnova gotova do nove školske godine ‘Nastava se odvija normalno, radovi se i ne osjete, a učenici su znatiželjni, jer tko se ne bi radovao novoj školi’