Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Slatina

Privremena regulacija prometa na D2 zbog gradnje pristupne ceste u PZ Turbina 3

Foto: Mihaela Feldi
Za vrijeme gradnje kolnog priključka bit će postavljena privremena regulacija prometa na dijelu slatinske obilaznice Državna cesta D2, na dionici od kružnog toka u Ulici Matije Gupca (ulaz Zapad) do mosta na potoku Javorica

Tvrtka Promet građenje d.o.o. iz Požege 25. studenoga počela je s radovima na gradnji pristupne ceste u Poduzetničku zonu Turbina 3.

28. obljetnica osnutka 136. slatinske brigade 'Sjećanje na one koji od države nisu tražili ništa, a za nju i svoj narod dali su sebe'

Ovaj projekt ukupne vrijednosti 1,240.708,06 kuna s PDV-om financiraju Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice u 2019. godini i Grad Slatina iz gradskog proračuna za 2019.-2020. godinu.

Za vrijeme gradnje kolnog priključka bit će postavljena privremena regulacija prometa na dijelu slatinske obilaznice Državna cesta D2, na dionici od kružnog toka u Ulici Matije Gupca (ulaz Zapad) do mosta na potoku Javorica.

Veliki jubilej Sto godina nogometa u Slatini

Vozila će se propuštati naizmjenično jednim slobodnim trakom pomoću semafora, stoga se upozoravaju vozači na dodatan oprez, smanjenje brzine, te da prilagode način vožnje prema privremenoj regulaciji prometa i uvjetima na cesti.