Izbornik
Naslovnica Županije Splitsko-dalmatinska
Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Kaštela:

Problemi s rokovima uvažit će se zbog situacije s virusom

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Zaštitite svoje zdravlje i zdravlje svih nas, poručili su iz Grada Kaštela

Upravni odjel za društvene djelatnosti Grada Kaštela obavještava udruge financirane iz gradskog proračuna kako, imajući u vidu cijelu situaciju vezanu uz pojavu koronavirusa i mjera koje poduzimaju nadležna tijela za suzbijanje njegova širenja, svjesni su da će neke svoje aktivnosti morati odgoditi ili otkazati te da su upitni projekti za koje su potpisali ugovore o financiranju iz proračuna Grada.

Proslavljen Dan Grada Kaštela, premijerova izaslanica bila je ministrica Vesna Bedeković Ivanović: Mladima treba pokazati put, stvoriti uvjete da ostanu u svom gradu i žive od svog rada!

– Ovim putem želimo vas izvijestiti da će Grad Kaštela uvažavati kašnjenja, prilagodbu i odgodu planiranih projektnih aktivnosti uzimajući u obzir specifičnost ugovorenih projekata: izravan rad s ranjivim skupinama, organiziranje javnih događanja na kojima se okuplja veliki broj ljudi, odlazak na studijske posjete i slično – poručili su iz Grada.

Ističu da je potrebno procijeniti situaciju na temelju informacija nadležnih nacionalnih tijela te odgoditi i prilagoditi aktivnosti i događanja.

Gradonačelnik Ivanović obišao četiri od desetak aktivnih gradilišta u Kaštelima Obnavlja se vila Nika u Starom, širi se groblje u Kambelovcu i Lukšiću

– Jamčimo vam da će Grad Kaštela pri pregledu izvještaja primijeniti uvjete ugovora koji se odnose na višu silu gdje god je to moguće i opravdano prilikom odobravanja vaših troškova. Zaštitite svoje zdravlje i zdravlje svih nas! – poručili su iz Grada Kaštela.