Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
Javni natječaj

Prodaja građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Podi

Foto: Grad Šibenik
Otvaranje ponuda je 19. lipnja u 10 sati u u prostorijama Grada Šibenika

Grad Šibenik objavio je natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone „Podi“. Prodaju se tri parcele veličine 10.000 m2, 9933 m2, odnosno 2511 m2 K.O. Danilo Biranj.

Hrvatski centar koralja Zlarin Započeli radovi na uređenju kuća Kažerma i Šare

Natjecati se mogu domaće i strane pravne i fizičke osobe (obrti) registrirane za obavljanje djelatnosti koja dovodi do ostvarenja cilja raspolaganja zemljištem. Natjecatelji moraju ispunjavati uvjete utvrđene natječajnom dokumentacijom.

Natjecatelji moraju plaćanjem naknade u iznosu od 3000 kn otkupiti natječajnu dokumentaciju uplatom na žiro-račun Podi Šibenik d.o.o.

Rok za dostavu ponuda po natječaju je 30 dana od dana objave u dnevnom listu „Slobodna Dalmacija“, a ujedno i vrijeme javnog otvaranja ponuda je 19. lipnja u 10 sati – u prostorijama Grada Šibenika, Trg palih branitelja Domovinskog rata br.1, na prvom katu.

Ponude se podnose u zatvorenoj omotnici s naznakom: "Ponuda za kupnju zemljišta u Gospodarskoj zoni "Podi" - ne otvaraj" u prijamnom uredu Grada Šibenika ili preporučenom poštom. Pravovremenom ponudom smatra se ona koja je do navedenog roka dostavljena neposredno naručitelju, na protokol Grada Šibenika.

Autotransport Besplatan prijevoz za učenike osnovnih škola tijekom ljetnih praznika

Natječajna dokumentacija se otkupljuje i preuzima u Upravi Podi Šibenik d.o.o., Šibenik, Velimira Škorpika 17b (Poduzetnički inkubator Šibenik) svakog radnog dana u vremenu od 8 – 15.00 sati, a odgovorna osoba za davanje obavijesti i razgovor sa natjecateljima je direktor te tvrtke, mobitel: 098/445-712 i e-mail: jakov.terzanovic@podi-sibenik.com.