Izbornik
Naslovnica Županije Splitsko-dalmatinska
Neriješeni imovinsko pravni odnosi

Promet kroz Vrgorac ostaje zatvoren cijelu turističku sezonu

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL/Ilustracija
Vozače se moli za strpljenje jer se već sada stvaraju prometni čepovi zbog uskog kolnika, gdje se ne mogu mimoići vozila ako iz jednog pravca naiđe autobus ili manji kamioni i dostavna vozila

Iako je bilo najavljeno da će promet biti pušten 1. srpnja prije ljetnih gužvi, dio državne ceste od Ravče do križanja Splitske ulice i Ulice Hrvatskih velikana u Vrgorcu ostaje i dalje zatvoren za sav promet sve do 15. rujna.

Vrtić je obnovljen novcem EU Vrgorac U predškolski odgoj uloženo 10 milijuna kuna, osam milijuna je bespovratno

Cesta ostaje zatvorena za sav promet iz pravca Makarske prema unutrašnjosti, jer su Županijske ceste krenule s radovima prije nego što su se riješili imovinsko pravni odnosi s vlasnicima kuća uz županijsku cestu, koji su sada pokrenuli sudske sporove radi zaštite svoje imovine.

Zbog toga će se cijelu turističku sezonu prometovati obilaznim pravcem kroz sela Kokorići i Kotezi.

Za vozače i dalje ostaje na snazi preporuka da se koristi obilazni pravac nerazvrstanom cestom Ravča-Kokorići, lokalnom cestom (L67202) Kokorići-Kotezi i županijskom cestom (Ž6207) Kotezi-Vrgorac.

Vozače se moli za strpljenje jer se već sada stvaraju prometni čepovi zbog uskog kolnika, gdje se ne mogu mimoići vozila ako iz jednog pravca naiđe autobus ili manji kamioni i dostavna vozila.

Vrgoračke jagode Vrgorac kreira vlastitu oznaku kvalitete svojih poljoprivrednih proizvoda Znat će se koja jagoda je vrgoračka, a koja nije