Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Ekološki i jeftinije

Prvi dječji buvljak na osječkoj tržnici, cijena klupe samo 10 kuna

1/2
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Nakon uspješnog 1. Modnog buvljaka i na inicijativu sugrađanki – majki, Tržnica d.o.o. Osijek je odlučila organizirati posebni Dječji buvljak, isključivo s dječjom odjećom, obućom i ostalim potrepštinama

Prvi dječji buvljak bit će u subotu na glavnoj gradskoj tržnici u Osijeku. Nakon uspješnog 1. Modnog buvljaka i na inicijativu sugrađanki – majki, Tržnica d.o.o. Osijek je odlučila organizirati posebni Dječji buvljak, isključivo s dječjom odjećom, obućom i ostalim potrepštinama.

TRI DESETLJEĆA STARA Rado viđen prizor: Pogledajte ovu vrevu na sisačkoj tržnici

- Glavni nam je cilj da roditelji prodajom ili razmjenom očuvane i kvalitetne korištene dječje odjeće, obuće i ostalih potrepština na ekološki način zbrinu svoje viškove, ali i uz mali budžet opreme svoju djecu. Roditelji najbolje znaju kako njihova djeca brzo prerastu odjeću i obuću te koliko nova puno košta, a ovakva prilika je idealna za uštedu – poručuju iz te gradske tvrtke.

Buvljak će se održati od 9 do 12 sati, a Tržnica će osigurati prostor, i to na osječkoj glavnoj tržnici, u sudskom prolazu. Cijena zakupa prodajnog mjesta, odnosno klupe, iznosi 10 kuna.

OBRAZOVANJE Zaklada “Srce grada Osijeka” izdvojila 540 tisuća kuna za stipendije osječkim studenticama i studentima

- Svi zainteresirani izlagači mogu se prijaviti i rezervirati svoje prodajno mjesto, zaključno do petka do 14 sati, na kontakt telefon: Služba komercijalnih poslova 031/ 213-332 ili putem e-pošte: renata@trznica.hr. Rezervacija će se vršiti prema redoslijedu prijava, do popunjavanja raspoloživih mjesta. Ovim putem pozivamo sve roditelje da nam se pridruže i osiguraju si dobru i povoljnu kupnju - zaključuju