Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Obrazovanje

Prvi školski dan za 21 virskog prvašića

Foto: Općina Vir
U školskim klupama ukupno je 85 učenika u razredima od prvoga do četvrtoga

U školske klupe Područne škole na Viru u četiri razreda sjelo je 85 virskih učenika.

Najviše noćili gosti iz Slovenije Samo u kolovozu gotovo 900.000 noćenja i 55.000 dolazaka

– Svoj prvi dan u školskim klupama imala je nova generacija prvašića Područne osnovne škole na Viru, a taj svečani trenutak za novopečene školarce uveličali su ravnateljica OŠ Privlaka Verica Škibola, pedagoginja Marija Grbić i njihova razredna učiteljica Sandra Peruza Dražević. U školske klupe prvi je put sjelo 21 virsko dijete, a ukupno je 85 učenika u razredima od prvoga do četvrtoga – izvijestili su s Vira.

– Želim vam uspješno obrazovanje i sretno odrastanje te da postanete dobri učenici, na zadovoljstvo svojih roditelja i cijele zajednice – poručila im je ravnateljica Škibola zahvalivši i Općini Vir na stalnoj podršci koju ima OŠ Privlaka i Područna škola na Viru kao njezin sastavni dio. Iste je poruke, navode s Vira, poslala pedagoginja Grbić, a sve su učenike prvoga razreda virske Područne škole u klupama dočekali još i poklon-paketi Turističke zajednice općine Vir.

Apsolutni trijumf virskog boćanja Darku Bašiću i Igoru Vučetiću treći naslov prvaka Zadarske županije

– Budite dobri i vrijedni kako bismo svi bili ponosni – kazao je, prenosi Virski list, Srđan Liverić u ime djelatnika virske Turističke zajednice, koji su prije dolaska učenika cvijećem darivali vrijednu učiteljicu Peruzu Dražević. (fš)•