Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Završna konferencija projekta Poduzetnički inkubator

Puljašić: Gospodarstvo je jedini izlaz

Foto: Grad Požega
U inkubatoru će se budućim poduzetnicima pružati od infrastrukturne potpore, koja uključuje najam poslovnog prostora po subvencioniranim cijenama, korištenje konferencijske i edukacijske dvorane, pa do korištenja zajedničkih prostorija

Na požeškom Veleučilištu održana je završna konferencija projekta “Poduzetnički inkubator Požega”, sufinanciranog od Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta je 18,6 milijuna kuna, od čega je Europska unija sufinancirala iznos od 17,3 milijuna kuna. Nositelj projekta je Grad Požega, a partneri Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije PANORA te Grad Kutjevo.

Razvoj malog i srednjeg poduzetništva u fokusu lipičkih vlasti Novcem EU grade dva poduzetnička inkubatora za novi zamah razvoju grada

– Hvala svima koji su pomogli u provedbi ove ideje. Nadam se da će se ustanovi koju ćemo uskoro osnovati i koja će upravljati našim inkubatorom javiti veliki broj onih koji žele raditi, koji se žele upustiti u priču o poduzetništvu te da ćemo biti prisiljeni graditi još jedan inkubator. Smatram kako je ovo dobar put jer gospodarstvo je jedini izlaz, jedino što nam može pomoći – rekao je požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

Podsjetimo, inkubator je opremljen i zauzima prostor od oko 1500 četvornih metara. U inkubatoru će se budućim poduzetnicima pružati od infrastrukturne potpore, koja uključuje najam poslovnog prostora po subvencioniranim cijenama, korištenje konferencijske i edukacijske dvorane, pa do korištenja zajedničkih prostorija.

Koprivnica Zakup po subvencioniranim cijenama Gradi se novi poduzetnički inkubator vrijedan 14 milijuna kuna