Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
ZAVRŠETAK SE OČEKUJE NA JESEN

Radovi na mjesnom domu u Velimirovcu vrijedni 9 milijuna kuna

Foto: Grad Našice
U domu će biti smještene udruge koje djeluju u Velimirovcu

Gradonačelnik Josip Miletić sa suradnicima je obišao radove na mjesnom domu u Velimirovcu.

Najavljen početak obnove Malog dvorca Pejačević i Vile Greger Vrt oko Malog dvorca izgledat će kao nekada, upotpunjen sjenicama i rasvjetom

Radovi na domu, površine oko 1400 kvadrata, u punom su jeku, vrijedni su 9 milijuna kuna, a financiraju se EU novcem. Završetak se očekuje na jesen.

– Višestruka je korist izgradnje ovog doma. U njemu će biti smještene udruge koje djeluju u Velimirovcu, a to su DVD Velimirovac, KUD Tamburica i Šahovski klub. Važno je naglasiti da će dom nositi ime po Stjepanu Pintariću, našem sugrađaninu koji je jako puno napravio za Grad Našice i za svoj Velimirovac. Stjepan je to zaslužio – izjavio je Miletić.

Grad Ludbreg uključio se u ovaj zanimljiv projekt Poljoprivrednicima softver koji će im pomoći u radu i smanjiti papirologiju

– Na čelu sa Stjepanom Pintarićem pokrenuli smo inicijativu obnove i dogradnje doma još 2012. Uspjeli smo realizirati našu inicijativu i Velimirovac će krasiti veliki i moderni društveni dom – kazao je pak Marin Knežević, čelnik MO-a Velimirovac.