Izbornik
Naslovnica Županije Krapinsko-zagorska
Lokalni izbori

Ranogajec predao najviše potpisa potpore za krapinsko-zagorskog župana

Dragutin Ranogajec
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Dragutin Ranogajec je u Zlataru predao više od 8.200 potpisa potpore svojoj kandidaturi

Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore (HOK) i nestranački kandidat za krapinsko-zagorskog župana kojeg podupiru HDZ, HSS, ZDS i HSP-AS, predao je u četvrtak u Zlataru više od 8.200 potpisa potpore kandidaturi, što je oko tisuću potpisa više nego njegov protukandidat i aktualni župan, SDP-ovog Željka Kolara.

SDP-ov Kolar je jučer u Županijsko izborno povjerenstvo predao oko 7.000 potpisa potpore.

 Ranogajec je ocijenio kako je veliki broj prikupljenih potpisa pokazatelj da su ljudi prepoznali ideje i nove ljude koji žele raditi za boljitak Hrvatskog zagorja

 - Zahvali bih svim volonterima te svim građanima koji su dali potpis podrške i s velikim veseljem mogu reći da smo sakupili najviše potpisa.  Predali smo 8.200 potpisa i to samo pokazuje koliku podršku uživam od strane građana -  izjavio je nakon predaje potpisa Ranogajec.

 Nestranački kandidat za župana, uz potporu  HDZ-a, HSS-a, ZDS-a i HSP-AS, naglasio je također kako su stanovnici Krapinsko-zagorske županije prepoznali ideju i drugačiji način razmišljanja, kao i ljude koji žele raditi na drugačiji način, odnosno žele raditi za Hrvatsko zagorje.

  Ranogajec je izrazio i žaljenje što aktualni župna Kolar nije prihvatio njegov poziv za sučeljavanje. Umjesto izravnog sučeljavanja Kolar je ponudio da preko jedne medijske kuće 'snime kviz' na što, kaže Ranogajec, nije pristao jer želi čuti i vidjeti svog protukandidata.

- Želim pogledati čovjeka u oči. Želim čuti o čemu govori, koji su njegovi programi i što je učinio dosada. To je ono na što sam uvijek spreman -  zaključio je Ranogajec.