Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Ravnatelj HZZ-a Ante Lončar na sastanku u Đakovu

Redovito koriste mjere zapošljavanja

Foto: Grad Đakovo
Uvjerili smo se da su zadovoljne i žene koje su zaposlene i korisnici na terenu. Također, ustanovili smo da Zavod za zapošljavanje nastoji što kvalitetnije pratiti provedbu i svi problemi, ako se pojave, rješavat će se u prioritetnim zadaćama, rekao je Ante Lončar

Ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar sudjelovao je na radnom sastanku s gradonačelnikom Grada Đakova Marinom Mandarićem i njegovim suradnicima. Uz gradonačelnika sastanku su nazočili i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam Sanja Rogoz-Šola, voditeljica projekta „Svi zajedno“ u okviru programa Zaželi Darija Petric te načelnik Općine Drenje Slavko Dešić. Sastanku je nazočio i Ivan Ravlić, predstojnik Regionalnog ureda HZZ-a u Osijeku.

Počinju 53. Đakovački vezovi, top manifestacija u Hrvatskoj Vezovi u srce Slavonije, Đakovo "dovuku" više od 110.000 posjetitelja

– Ono što je važno i znakovito je da ispostava Đakovo i poslodavci koji pripadaju ovom području u znatnoj mjeri koriste mjere aktivne politike zapošljavanja. U odnosu na druge ispostave na našem području stvarno prednjače u podnesenim zahtjevima za sve mjere i potpore zapošljavanja kao i samozapošljavanje. To je za svaku pohvalu. Ovim putem pozivam sve one koji žele ući u tržište rada da nam se obrate. Potrudit ćemo se pružiti im sve informacije da bi im taj ulazak bio što lakši – rekao je predstojnik Ravlić.

Ravnatelj HZZ-a Ante Lončar rekao je da je cilj posjeta bio uvjeriti se u provedbu programa Zaželi kao i drugih mjera aktivne politike zapošljavanja koje provodi Zavod za zapošljavanje.

– Uvjerili smo se da su zadovoljne i žene koje su zaposlene i korisnici na terenu. Također, ustanovili smo da Zavod za zapošljavanje nastoji što kvalitetnije pratiti provedbu i svi problemi, ako se pojave, rješavat će se u prioritetnim zadaćama – rekao je nakon sastanka Ante Lončar. 

Ulaganja Grada Đakova u sportaše, sport i sportsku infrastrukturu Teren za mali nogomet s umjetnom travom