Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
U Gospodarskom centru OBŽ

Sajam SALORI o lovu, ribolovu i kontinentalnom turizmu

Gospodarski centar OBŽ
Foto: Osječko-baranjska županija
Gospodarski centar je sajamska i konferencijska infrastruktura koju Osijek pa i istok Hrvatske do sada nisu imali, stoga je jasan ovako velik interes tvrtki i institucija za korištenje prostora za svoja događanja

Pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije od 8. do 10. rujna u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije održat će se SALORI, sajamska priredba s temom lova, ribolova i turizma, a koji omogućava upoznavanje s gospodarskim, turističkim i sportskim aktivnostima jednog od najvećih lovnih i ribolovnih područja Hrvatske te promoviranje kontinentalnog turizma.

Osim sajma SALORI u organizaciji Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije u listopadu će se održati Jesenski sajam, kao Tehnicoolum, a u prosincu nas očekuje GREEN MATRIX SUMMIT. Kalendar događanja Gospodarskog centra gotovo je popunjeno do kraja ove godine, a već je planirana i prva manifestacija u siječnju 2024. godine.

S obzirom na naveden velik interes, već se najavljuje i brzi nastavak gradnje ostalih sadržaja Poslovnog parka.

Gospodarski centar je sajamska i konferencijska infrastruktura koju Osijek pa i istok Hrvatske do sada nisu imali, stoga je jasan ovako velik interes tvrtki i institucija za korištenje prostora za svoja događanja. Osim četiri uobičajena sajma, sve druge aktivnosti koje se održavaju u Gospodarskom centru do sada su se održavale u drugim dijelovima Hrvatske.

S ovim aktivnostima novootvoreni Centar postaje središte svih gospodarskih zbivanja na području županije s ciljem podizanja gospodarske aktivnosti te kvalitete života u Osječko-baranjskoj županiji.

Gospodarski centar OBŽ osječko-baranjska županija Gospodarski centar Osječko-baranjske županije otvoren za nove tvrtke I. gimnazija GRADNJA GIMNAZIJE Anušić: Na obrazovanju temeljimo i planove za budućnost naše županije Mark Fleming u osječko-baranjskoj županiji osječko-baranjska županija Fleming: Snažno ste usredotočeni na zdravstvo, energiju i tehnologiju