Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Čazma

Škola hokeja i utakmice s hokejašima Medveščaka

Otvoreno prvo klizalište u Gradu Čazmi
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Tijekom zimskih praznika bit će organiziran i prigodni dječji zabavni program

Čazmance je ove godine odlučio posjetiti sv. Nikola i razveseliti sve građane. Tamo je, naime, 6. prosinca, prvi put u povijesti Čazme otvoreno klizalište.

Izgrađeno je na središnjem gradskom trgu u Čazmi, površine je čak 200 četvornih metara, a svoja je vrata otvorilo nakon kićenja bora s gradonačelnikom Dinkom Pirakom.

Čazma pomoć socijalno najugroženijim Po prvi put Grad će isplatiti božićnice umirovljenicima

Ovime se Grad Čazma pridružuje brojnim hrvatskim mjestima koja za vrijeme adventa svoju turističku ponudu obogaćuju uživanjem u ledenoj čaroliji. Klizanje će stajati 20 kuna s najmom klizaljki, odnosno 10 kuna ako donesete svoje vlastite.

Posjetitelji će moći klizati bez vremenskog ograničenja, a klizalište će raditi svaki dan od 9 ujutro pa sve do 22 sata. Posebno će se razveseliti manje iskusni mladi klizači za koje će se organizirati besplatna škola klizanja, a u planu je i škola hokeja te revijalne hokejaške utakmice s, ni manje ni više, hokejašima Medveščaka. Također, tijekom zimskih praznika bit će organiziran i prigodni dječji zabavni program.

Nove informativne ploče u Čazmi Čazma Upoznajte grad i okolicu uz svjetleće toteme

Na dan otvaranja klizanje je bilo besplatno za sve posjetitelje, a otvaranje, osim kićenja bora, obilježila je i izvedba članova Puhačkog orkestra Čazma, Čazmanskih mažoretkinja i plesne skupine Društva “Naša djeca” Čazma.

Inače, besplatna škola klizanja za djecu od 5 do 12 godina bit će organizirana na klizalištu u Čazmi ovaj tjedan od 10. do 14. prosinca između 9 i 12 sati.

Nakon čitanja zapovijedi, starješina poruči mladima da se uhvate u kolo i zaplešu Dodijeljene tradicionalne godišnje nagrade za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu Čazmanska 'Zapovijed pod lipom' jednostavno je – Simply the best