Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
posjet karlovcu osnovnoškolaca iz vukovarsko-srijemske županije

Školarci obišli Muzej Domovinskog rata

1/9
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
U sklopu projekta, kojemu je cilj proširiti znanje učenika o Domovinskom ratu, karlovačke znamenitosti razgledat će više od 4000 učenika iz Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije

Osnovci iz Vukovarsko-srijemske županije, njih više od 300, posjetili su Karlovac u sklopu projekta koji treću godinu zaredom provode Gradski muzej Karlovac i Javna ustanova Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar.

Obnova vojarne Karlovac U bivšoj vojarni stanovi za 350 € po kvadratu

Školarci su obišli postav Muzeja Domovinskog rata Turanj-Karlovac i slušali o zbivanjima na karlovačkom bojištu, životima branitelja i civila koji su dali doprinos u obrani Karlovca i stvaranju Hrvatske. Posjetili su i Aleju branitelja, razgledali postav Gradskog muzeja i izložbu „Prapovijest u rukama“, izložbu na Starom gradu Dubovac te slatkovodni akvarij – Aquatiku.

U sklopu projekta, kojemu je cilj proširiti znanje učenika o Domovinskom ratu, karlovačke znamenitosti razgledat će više od 4000 učenika iz Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije.