Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Hitna medicina

Specijalističko usavršavanje medicinskih sestara i tehničara

storyeditor/2024-07-26/a_zavod_hitna_ustupljena_fotografija.jpg
Foto: ZAVOD ZA HITNU MEDICINU U sklopu projekta "Specijalističko usavršavanje medicinskih sestara i tehničara u djelatnosti hitne medicine Virovitičko-podravske županije" specijalistički ispit položilo je pet prvostupnika sestrinstva, zaposlenih u Zavodu za hitnu medicinu VPŽ-a.

U sklopu projekta "Specijalističko usavršavanje medicinskih sestara i tehničara u djelatnosti hitne medicine Virovitičko-podravske županije", financiranog sredstvima iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, specijalistički ispit položilo je pet prvostupnika sestrinstva, zaposlenih u Zavodu za hitnu medicinu VPŽ-a. Projekt je vrijedan 176.811 bespovratnih eura, a prijavio ga je Zavod, uz savjetodavnu pomoć Razvojne agencije VIDRA. Projektom se osigurava da u timovima hitne medicine medicinske sestre/tehničari, specijalisti hitne medicine, samostalno provode procjenu i zbrinjavanje hitnog pacijenta.

Ljetna škola komunikacija u Zaprešiću Zaprešić Završio prvi dio Ljeta u CeZaM-u, nastavak slijedi krajem kolovoza Centar za cjeloživotno obrazovnja Novska POTPISAN UGOVOR Grade se Centar za cjeloživotno obrazovanje i Dnevni centar za starije ulaganja u prigradska naselja UREĐENJE Ulaganje u naselja – u Gucima Draganičkim uređuju perivojni trg