Proljetni festival, koji je Općina Čepin planirala još za travanj 2020., a zatim za travanj ove godine, zbog epidemioloških se mjera, nažalost, nije uspio održati uživo. No kako bi se ipak promovirala blaga ovoga kraja, održan je online festival, odnosno snimljeno je posebno izdanje emisije "Kuhinja babe Eve".
A u otkrivanju blaga - čepinskog kupusa, voditeljici Doris Pinčić pomogao je i svima dobro poznati chef Tomislav Špiček. On je kreirao tri nova recepta s čepinskim kupusom, a emisiju "Kuhinja babe Eve", posebno izdanje iz Čepina, može se pogledati na društvenim mrežama Općine Čepin.
Priliku za predstavljanje svojih proizvoda – meda, sireva, pirovog brašna dobili su i proizvođači s OPG-a područja općine Čepin.
– Ovo tek prvi korak u promociji i brendiranju čepinskog kupusa. Što se Proljetnog festivala, ali ostalih manifestacija tiče, iskreno se nadamo da će se epidemiološke prilike čim prije popraviti kako bismo i dalje mogli pokazivati bogatstvo svog kraja – poručuju iz Općine Čepin.