Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
GRAD IZDVOJIO 150.000 KUNA ZA NOVI INSTRUMENT

Stigao novi klavir za kutinske glazbenike

Foto: Grad Kutina
Lani su nabavljena dva nova pijanina, tambure, flaute, i drugo dok je ove godine osiguran novi klavir u vrijednosti od 150.000 kuna. Kako ističu iz Škole, od zadnje nabavke klavira proteklo je nekoliko desetljeća.

U posljednje dvije godine iz gradskog su proračuna izdvojili oko 270.000 kuna za nabavu instrumenata Osnovnoj glazbenoj školi Borisa Papandopula

U Kutini obilježen Dan bez automobila Promicanjem pješačenja i bicikliranja – do smanjenja štetnih plinova

Grad Kutina je u 2019. i 2020. godini iz proračuna izdvojio za glazbene instrumente namijenjene Osnovnoj glazbenoj školi Borisa Papandopula u Kutini oko 270.000 kuna. Lani su nabavljena dva nova pijanina, tambure, flaute, i drugo dok je ove godine osiguran novi klavir u vrijednosti od 150.000 kuna. Kako ističu iz Škole, od zadnje nabavke klavira proteklo je nekoliko desetljeća.

OGŠ ovoga tjedna posjetio je i gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić u društvu pročelnika UO za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i civilno društvo Željka Tomičića.

– Glazbena škola i njeni talenti su nešto čime se ponosimo u našem gradu. U posljednje dvije godine intenzivno ulažemo u OGŠ kako bismo unaprijedili glazbeno obrazovanje te se nadam kako ćemo i dalje nastaviti u tom smjeru, u skladu s našim mogućnostima – rekao je gradonačelnik Zlatko Babić tijekom obilaska Glazbene škole.

GALERIJA “SLAVKO KOPAČ” U VINKOVCIMA Izložba fotografija nastalih na radionici Svijet u bojama

– Novim klavirom učenici su presretni, a vidim da su i učitelji dodatno motivirani za rad. Nadam se da će i buduće razdoblje pokazati visokokvalitetne edukativne i glazbene učinke na zadovoljstvo učenika, njihovih roditelja te učitelja, stoga zahvaljujemo na ulaganjima u glazbenu školu – rekao je ravnatelj OGŠ Nikola Šćapec