Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
'Hrvatski Gardaland'

Sutra u prodaji prve ulaznice za Fun Park Mirnovec

Fun Park Mirnovec
1/9
Foto: Fun Park Mirnovec
Ulaznice će se sutra moći kupiti isključivo putem web stranice Fun Parka Mirnovec, a kasnije je prodaja moguća i na blagajni parka

Prve ulaznice za Fun Park Mirnovec, adrenalinski zabavni park koji se otvara za deset dana pokraj Biograda na Moru, sutra konačno kreću u prodaju i to isključivo putem web stranice tematskog parka.

Kao što nam je u razgovoru za Večernji list ranije najavio direktor parka Boris Kovaček, za početak u prodaju kreće ograničen broj ulaznica, a od 20. srpnja park će raditi punim kapacitetom. Cijena ulaznice u srcu sezone bit će od 100 kuna za djecu do 190 kuna za odrasle, a park će biti otvoren od 11 do 23 sata. Interes za kupnju ulaznica je jako velik, a u parku ističu kako upite za posjet primaju već mjesecima.

Posjetitelje će u parku dočekati tri tematske cjeline: Gusarski stari grad, Divlji zapad i Svemir s ukupno 24 atrakcije. Starijim gostima svakako će najzanimljiviji biti Adria Eye, panormaski kotač visok 30 metara s čijeg će se vrha vidjeti cijeli arhipelag, Tornado i Big Blue rollercoaster, dok će najmlađi uživati na Divljem zapadu. Zabava za cijelu obitelj zagarantirana je u Gusarskom gradu.