Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Garešnica

Tri nova stanara uselit će se u poduzetnički inkubator

Foto: Grad Garešnica
Poduzetnici su dobili na korištenje potpuno namještene i opremljene urede

Poduzetnički inkubator u Garešnici dobio je tri nova stanara, a riječ je o poduzetničkim startupima koji su ovih dana potpisali ugovore s čelnim čovjekom Grada Garešnice.

Najveća investicija u Garešnici U Tehno parku Garešnica 18 poslovnih prostora

Josip Bilandžija tako je tvrtkama M&M, koja se bavi prženjem kave, Pilani Papić te obrtu “Marijo”, koji se bavi završnim građevinskim radovima, dao na korištenje prostorije inkubatora. Prema potpisanom ugovoru, oni će imati besplatan zakup poslovnih prostorija u prvoj godini korištenja, u drugoj godini subvencionirat će im se 50 posto, a u trećoj 20 posto iznosa zakupnine.

Uselili su u uređene urede opremljene svom potrebnom uredskom i informatičkom opremom te internetom.

Moći će koristiti i zajedničku prostoriju za sastanke i čajnu kuhinju te se besplatno reklamirati na velikom LED panou postavljenom ispred inkubatora i koristiti savjetodavnu pomoć djelatnika Poduzetničkog centra Garešnica.

Osvjetljavanje Cijela Garešnica dobila modernu LED rasvjetu

Novi stanari, uz postojeći obrt za usluge čišćenja Pernar, koji je od ranije korisnik tog poduzetničkog startup inkubatora, time su popunili sve poslovne prostorije koje su se u njemu nudile na korištenje poduzetnicima. U jedinu preostalu prostoriju bit će smještena turistička agencija koja će se osnovati u okviru jednog gradskog turističkog projekta. Svim budućim zainteresiranim poduzetnicima sada su na raspolaganju poslovni prostori u novoj zgradi Tehno parka Garešnica u Poduzetničkoj zoni Kapelica koja je nedavno otvorila svoja vrata.