Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Pohvalnice i nagrade Grada Slatine

Trud i rad im se isplatili – dobili pohvalnice, a najbolji učenici škole i 1000 kuna nagrade

Foto: Mihaela Feldi
Nagrade su dodijeljene za postizanje izvrsnih rezultata, izniman trud i požrtvovnost u radu tijekom školske godine 2018./2019.

Trud i rad im se isplatio - tu su lekciju naučili i najbolji slatinski učenici, kojima su i ove godine uručene pohvalnice i nagrade Grada Slatine. Svečana dodjela pohvalnica Grada Slatine učenicima gradskih osnovnih i srednjih škola za postizanje izvrsnih rezultata, izniman trud i požrtvovnost u radu tijekom školske godine 2018./2019. održana je nedavno u Hrvatskom domu.

Grad Slatina financira udruge "Ponosni smo na naše udruge"

Vrhunski rezultati

Najboljim učenicima razrednih odjela u osnovnim školama uručene su pohvalnice, a najboljim učenicima svake škole i nagrade u iznosu od 1000 kuna.

Na svečanosti upriličenoj za učenike osnovnih škola priznanja i nagrade najuspješnijima je uručio zamjenik gradonačelnika Slatine Bojan Plantak. On je zahvalio ravnateljima svih slatinskih škola, djelatnicima, roditeljima, a ponajviše učenicima koji su ostvarili iznimne rezultate tijekom protekle školske godine.

Također, riječi zahvale uputila je i zamjenica slatinskog gradonačelnika Sanja Mrzljak Jovanić uoči podjele pohvalnica i nagrada srednjoškolcima koji su ostvarili vrhunske rezultate u netom završenoj školskoj godini.

Načelnici pet općina potpisali ugovor o sufinanciranju oftalmološke ambulante Brže do oftalmologa u Slatini sad će i mještani Čađavice, Mikleuša, Nove Bukovice, Sopja i Voćina

Naj-učenica Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina je Ena Knežević, učenica 8. a razreda, koja je ujedno i najbolja učenica Glazbene škole Milka Kelemena Slatina u kojoj pohađa 6. razreda saksofona pod mentorstvom Ivana Manjkasa. Najbolji učenik Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina je Noa Fazekaš, učenik 8. b koji je ujedno proglašen i najboljim učenikom osnovnoškolskog obrazovanja Virovitičko-podravske županije.Najbolja učenica Srednje škole Marka Marulića Slatina je Aneta Suhi, učenica 4. razreda opće gimnazije. Titula najbolje učenice Industrijsko-obrtničke škole Slatina pripala je Doris Repinac, učenici 3. razreda zanimanja prodavač.

Zahvala učiteljima

Nagrađeni i pohvaljeni učenici poručili su da su im priznanja poticaj za daljnje školovanje.

Nakon podjele pohvalnica i nagrada čestitke nagrađenim učenicima te zahvalu njihovim učiteljima i mentorima, kao i Gradu Slatini koji redovito prati njihov rad, uputili su u ime svih škola ravnateljica OŠ Eugena Kumičića Božica Majhen i ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Mladen Graovac.

Program ruralnog razvoja Treći grad po povlačenju novca iz EU