Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Prijam članova uprave tvrtke DS Smith iz Londona i tvrtke DS Smith Belišće

‘U četiri smo godine ovdje uložili 40 milijuna eura’

Foto: BELIŠĆE
Tvrtka DS Smith Belišće Croatia d.o.o. zapošljava oko 400 radnika, a uz sezonske zaposlenike taj broj bude i veći

Tvrtku DS Smith Belišće Croatia posjetili su nedavno čelnici tvrtke DS Smith iz Londona, a poseban prijam za njih upriličen je u gradskoj upravi Belišća. Gradonačelnik Dinko Burić i suradnici ugostili su direktora korporativnih odnosa grupe DS Smith Grega Dawsona, predsjednika Europskog radničkog vijeća tvrtke Josepha Reeda, članicu uprave tvrtke DS Smith Belišće Croatia Anu Soldo, direktoricu prodaje ambalaže za Hrvatsku i BiH Sofiju Milić te direktoricu marketinga Ivanu Gašparić.

Belišćanska zlatna jesen 'Čuvamo baštinu i šaljemo poruke ljubavi koje nas spajaju, a ne razdvajaju'

Gradonačelnik je goste iz Velike Britanije ukratko upoznao s poviješću Belišća i industrijom koja se njeguje od samog osnutka mjesta i razvija sve do danas.

– Gradska uprava nastoji pomoći svim gospodarskim subjektima na području našeg grada jer smo ponosni na činjenicu da dvije od tri najvažnije i najuspješnije tvrtke u Osječko-baranjskoj županiji sjedište imaju upravo u Belišću. To su DS Smith Belišće Croatia i Harburg Freudenberger Belišće. Suradnja s DS Smithom Croatia toliko je isprepletena s našim svakodnevnim životom da sam siguran kako bez te međusobne suradnje i pomoći mnoge stvari ne bi bile moguće – poručio je Burić.

Direktor Greg Dawson rekao je da su željeli iz prve ruke vidjeti kako se posluje u Belišću.

posjet veleposlanika Izrael će predstaviti svoju kulturu

– U protekle četiri godine ovdje smo investirali više od 40 milijuna eura, a imamo i dalje ambiciju rasti i razvijati se. Upravo smo donijeli novu tehnologiju u Belišće, a ulagat ćemo i ubuduće. S gradonačelnikom i njegovim suradnicima imamo jako dobar odnos i zahvaljujem njemu i suradnicima što su nam uvijek od pomoći i što potiču naš uspjeh i poslovanje u Belišću – kazao je Dawson.

Tvrtka DS Smith Belišće Croatia d.o.o. zapošljava oko 400 radnika, a uz sezonske zaposlenike taj broj bude i veći.