Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
DODIJELIO GRAD GAREŠNICA

U poduzetničkom inkubatoru i logopedica

Foto: Grad Garešnica
Marija Andrijašević-Maksimović logopedsku djelatnost u gradskom prostoru obavljat će iduće tri godine

Popunjeni su svi poslovni prostori u Poduzetničkom inkubatoru u Garešnici, a posljednja koja je potpisala ugovor o korištenju poslovnog prostora u inkubatoru je logopedica Marija Andrijašević-Maksimović. Logopedsku djelatnost u navedenom prostoru obavljat će iduće tri godine.

Župan Damir Bajs i ravnatelj OŠ Garešnice Slaven Marenić u obilasku obnovljene škole ZAHVALJUJUĆI ŽUPANIJI Od jeseni u OŠ Garešnica samo jutarnja smjena

– Magistra sam logopedije i inače sam zaposlena u Dječjem vrtiću Maslačak u Garešnici, a logopedskom djelatnošću u dobivenom prostoru poduzetničkog inkubatora bavit ću se kao sporednim zanimanjem. Trenutačno postoji velika potreba za logopedskim radom na području Garešnice i susjednih gradova i općina tako da sam odlučila pokrenuti ovaj posao i registrirati djelatnost. Radim s djecom predškolskog uzrasta, a moram reći da je dobiveni prostor u inkubatoru u potpunosti adekvatan za obavljanje logopedske djelatnosti i zato sam zahvalna Gradu što mi ga je dodijelio – kazala je Marija Andrijašević-Maksimović.

Gradonačelnik Dario Hrebak kaže da želi da Bjelovar bude jedan od najboljih gradova u Hrvatskoj po pitanju gospodarenja otpadom Novo reciklažno dvorište, kompostana, sortirnica U bjelovarsko odlagalište otpada Doline uložit će se čak 73 milijuna kuna

Sve ideje nove stanarke inkubatora pozdravio je gradonačelnik Grada Garešnice, Josip Bilandžija, rekavši kako će njezina poslovna incijativa donijeti dobrobit brojnoj djeci u tom kraju koja trebaju takvu vrstu pomoći.

– Želim naglasiti da kao Grad nastojimo stvoriti uvjete za daljnji razvoj naše zajednice, a svi dobro znamo da danas nedostaje logopeda na području cijele Hrvatske i zato nam je drago da će Marija ostati u Garešnici i raditi na dobrobit naših sugrađana – rekao je gradonačelnik. Podsjetio je da slobodnih prostora još ima u Tehno parku u Poduzetničkoj zoni Kapelica.