Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Najbolje iz 2018. godine

U Sisku je održan prvi Županijski pleter

Svi sudionici Županijskog pletera bili su najbolji promotori naše županije
1/6
Foto: Sisačko-moslavačka županija
Manifestacija je zamišljena kao prezentacija najboljih rezultata članica Zajednice kulturno-umjetničkih udruga županije

Održana je u Sisku prva manifestacija Županijski pleter. Na ovoj su manifestaciji nastupile sve članice Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije, koje su tijekom 2018. godine postigle iznimne rezultate plasirajući se na državne smotre u organizaciji Hrvatskog sabora kulture te na taj način promovirale kulturu županije.

Dvor Potpisan sporazum U Dvoru će se obnoviti spomenik poginulim braniteljima

Istovremeno su u holu Rafinerijskog doma svoje radove izložili likovni umjetnici koji su sudjelovali na 34. susretu likovnih stvaralaca u Slavonskom Brodu 2018. godine.

– Cilj je Županijskog pletera da bude manifestacija koja će prikazivati najbolje od najboljih tijekom prethodne godine, one koji su ostvarili iznimne rezultate u području kulturno-umjetničkog amaterizma – rekao je Ivan Mužek, predsjednik zajednice.

Prvi Županijski pleter podržala je Sisačko-moslavačka županija, a zamjenik župana Ivan Celjak istaknuo je da su svi sudionici Županijskog pletera bili najbolji promotori naše županije.

videoigre U Novskoj predstavljen kurikul za novi srednjoškolski program Želiš li biti tehničar za razvoj videoigara, školovanje uskoro počinje U Sisačko-moslavačkoj županiji djeluje 240 klubova Nagrade Elena Pazman i Karlo Kodrić najbolji sportaši SMŽ-a