Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Predstavljen program “Slatinskog ljeta 2021.”

U Slatinu stižu Halid Bešlić, Albina, Neno Belan, Psihomodo pop...

Foto: Grad Slatina
U više od 20 godina višednevna manifestacija “Slatinsko ljeto” postala je prepoznatljiva na području cijele regije

I staro i mlado doći će na svoje – na pozornici u Slatini ovoga će se ljeta izmjenjivati mnoga poznata glazbena imena, među kojima su i Klapa Cambi, Albina, Psihomodo pop, Neno Belan, legendarni Halid Bešlić i mnogi drugi.

RADOVI U SREDIŠTU GRADA Uređeno parkiralište iza JVP-a Slatina

Veliki ekran na Trgu

Slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić, direktor Turističke zajednice grada Slatine Jurica Bosak i direktor Slatinskog informativnog centra Robert Turkalj predstavili su proteklog tjedna, naime, program ovogodišnjeg “Slatinskog ljeta”, na svom gostovanju na Radio Slatini.

Od klasične zabave, puno dobrih nota, veselih priredbi za djecu, izložbi, kino i kazališnih predstava pa sve do stand upa, ali i atraktivnih sportskih događaja, dolazi sa Slatinskim ljetom i velikim finalom – proslavom Dana grada.

“Slatinsko ljeto 2021.” počinje u nedjelju 4. srpnja, a otvorit će ga Stjepan Jeršek Štef i Džentlmeni. Novina je ta da će se svi koncerti, pa i oni u sklopu obilježavanja Dana grada, održati na ljetnoj pozornici ispred fontane.

U VINKOVCIMA ODRŽAN KONCERT VIVU Poznati taktovi odjekivali središtem grada

Nakon Štefa u Slatinu stižu Pravila igre, Fijaker i Cecilija, Slatki kolač i Željko Lončarić Žec, Klapa Cambi, Bosutski bećari, Albina, Begini, Neno Belan i Fiumensi, Kočije i Psihomodo pop (Moto susreti na Javorici) te legendarni Halid Bešlić.

Od potpuno novih manifestacija, najavili su Funky good time, planiran za 24. srpnja, a riječ je o cjelovečernjem događaju namijenjenom mlađoj populaciji koji uključuje nastup nekoliko DJ-a te plesnu i DJ radionicu. Na događaju pod nazivom “Suze sv. Lovre”, osim održavanja radionica, bit će omogućeno i motrenje ovog prirodnog fenomena teleskopima.

Inače, i veliki ekran na Trgu sv. Josipa, postavljen za zajedničko praćenje hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom prvenstvu, cijelo će ljeto ostati na toj lokaciji, a na njemu će biti moguće pratiti i Olimpijske igre. U projekt postavljanja ekrana kao suorganizatori su se uključili kafići Vertigo, Fontana, Tena, Bolero, Doc…

Denis Ostrošić drugi put preuzeo dužnost gradonačelnika Slatine 'Slatina će svakim danom biti kvalitetnije mjesto za život'

Za cijelu obitelj

Gradonačelnik Ostrošić i suradnici na ovoj manifestaciji, koja godinama privlači građane i njihove goste, otkrili su najzvučnija imena izvođača koji će Slatinu zabavljati tijekom Slatinskog ljeta i proslave Dana grada, no konačan popis svih zbivanja i kompletna satnica stižu uskoro.

U više od 20 godina višednevna manifestacija “Slatinsko ljeto” postala je prepoznatljiva na području cijele regije, posvećena je zabavnoj i popularnoj glazbi i krasi je epitet “zabave za cijelu obitelj”.