Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Ispred spomen-obilježja poginulim braniteljima položeno cvijeće

U Svetoj Nedelji obilježena 24. godišnjica Oluje

Foto: Grad Sveta Nedelja
Njihovo stradanje i životi, kao trajni zalog položen na oltar Domovine, doprinijeli su ostvarenju stoljetnog sna hrvatskog naroda za vlastitom državom, kazala je zamjenica gradonačelnika Marija Hršak

Ispred spomen-obilježja poginulim braniteljima u Svetoj Nedelji obilježen je Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

Priznanjima nagrađeni svetonedeljski vatrogasci Pohvale za akciju gašenja požara skladišta u Strmcu

Vijence su položili i zapalili svijeće zamjenica gradonačelnika Grada Svete Nedelja Marija Hršak, predstavnici i članovi braniteljskih udruga, obitelji poginulih, članovi Vatrogasne zajednice Grada Svete Nedelje i građani.

Zastave Republike Hrvatske i Grada Svete Nedelje s ponosom su držali članovi Svetonedeljske garde Petar II. Erdödy, a himnom Republike Hrvatske u izvedbi članice Vokalnog ansambla “Domenike” započelo je svečano odavanje počasti.

U tijeku obnova škola u Svetoj Nedelji Đake i zaposlenike škola Kerestinec i Sveta Nedelja dočekat će potpuno nove prostorije

Zamjenica gradonačelnika Marija Hršak spomenula je imena poginulih sugrađana te je minutom šutnje odana počast poginulima u Domovinskom ratu koji su svoje živote dali za stvaranje domovine.

– Njihovo stradanje i životi, kao trajni zalog položen na oltar Domovine, doprinijeli su ostvarenju stoljetnog sna hrvatskog naroda za vlastitom državom – kazala je zamjenica gradonačelnika Marija Hršak. Na slobodi u kojoj sada svi uživamo zahvalila je svim braniteljima i njihovim poginulim suborcima, kao i onima koju su preminuli od posljedica rata.

Prisutnima se obratio i predsjednik Koordinacije branitelja Samobora i Svete Nedelje, a recitirala se i prigodna pjesma, ona o Republici Hrvatskoj.

Kutak za zapošljavanje u Svetoj Nedelji Prostor za traženje posla i pripremu životopisa