Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
SUFINANCIRANJE UČENIKA

U Vrbovcu krenulo izdavanje potvrda za sufinanciranje prijevoza učenika i studenata

Autobusni kolodvor grada Vrbovca
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Iznos za sufinanciranje učenika srednjih škola i redovnih studenata s prebivalištem na području Grada Vrbovca ostaje isti kao i prošle godine i iznosi do 100 kuna mjesečno za korištenje javnog prijevoza željeznicom ili autobusom

Grad Vrbovec će i ove godine sufinancirati prijevoz učenika srednjih škola i redovnih studenata u školskoj odnosno akademskoj godini 2019./2020. Prava na sufinanciranje prijevoza ostvarivat će se temeljem godišnjih potvrda koje se mogu preuzeti u Službi za opće poslove Grada Vrbovca, piše Grad Vrbovac. 

Predstavljen pilot-projekt Svjetska banka predlaže osnivanje zajedničkog Centra za stipendiranje studenata u Slavoniji

Za dobivanje potvrde učenici moraju priložiti:

- ovjerenu potvrdu o upisu u novu školsku godinu

- dokaz o prebivalištu koje se dokazuje preslikom važeće osobne iskaznice ili uvjerenjem o prebivalištu, ne starije od mjesec dana (MUP)

Studenti:

- ovjerenu potvrdu o upisu u akademsku 2019./2020. godinu

- dokaz o prebivalištu koje se dokazuje preslikom važeće osobne iskaznice ili uvjerenjem o prebivalištu, ne starije od mjesec dana (MUP)

Potpisivanje ugovora POČETAK ŠKOLE Potpisani ugovori za sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola

Redovni studenti kojima tek slijedi upis u novu akademsku godinu dužni su dostaviti potvrdu o upisu najkasnije do 30. listopada 2019. godine. Studentima koji do tog datuma ne dostave važeću potvrdu ukinut će se pravo na sufinanciranje. Iznos za sufinanciranje učenika srednjih škola i redovnih studenata s prebivalištem na području Grada Vrbovca ostaje isti kao i prošle godine i iznosi do 100 kuna mjesečno za korištenje javnog prijevoza željeznicom ili autobusom.