gastro kutak
Žgvacet od boškarina, kuhani kiseli kupus s boškarinom i ravioli sa sirom, makarunI sa škorupom, divljom rokuljom i pršutom samo su neke od kombinacija koje je odobrio 'šef kuhinje' Pino Kuhar
Razne istarske delicije napravljene od pašte mogli ste kušati na istoimenom festivalu održanom na idiličnoj lokaciji Zad kaštela. Ova je godina bila rekordna po broju izlagača, a za cijenu jednog jela mogli ste isprobati čak tri specijaliteta.
Žgvacet od boškarina, kuhani kiseli kupus s boškarinom i ravioli sa sirom, makarunI sa škorupom, divljom rokuljom i pršutom samo su neke od kombinacija koje je odobrio 'šef kuhinje' Pino Kuhar.
Osim dobre klope, svirali su se jazz, pop, rock i latino klasici koje su izvodili Irena, Mauro Giorgi Acoustic i Duo Bluenote.